Снегорините отвориха дупки по магистрала „Марица“, спешно я кърпят

Регион

Дупки са се отворили по автомагистрала „Марица“ в резултат на снегопочистването и действието на солта.

По тази причина вече стартира изкърпване на дупките със студена смес в района на Свиленград. Първо се кърпи дясното платно, а след това ще се работи и по лявото. Целта е работата да приключи преди очакваните нови снеговалежи от вторник.

От Областно пътно управление допълниха, че от снощи на магистралата между Димитровград и Харманли има закъсал тир, който предстои да бъде изтеглен. От Пътното увериха, че в участъка „Марица“ не е затворена.

Снощи три тира са закъсали на пътя между Любимец и Ивайловград, като причината е, че единият е бил без вериги.

През седмицата е получена нова доставка на сола, като до края на следващата се очакват още над 1000 тона, с които да се обработва републиканската пътна мрежа.

4 коментара

    • Абе другарю червен боклук, точно там магистралата, я строихте със съсела Станишев, така, че престанете с вашите лъжи. Госпожа Лъжа КУРнелия почва да става досадна, както и Вие.

  • Другарю анонимен, най-кьсно в петьк Мутрата става безработен,а пьк мафиотската ви партия отива в небитието.Кеееееф, даже и непроходимите от лид и сняг сокаци на дедо Добри не могат да ми помрачат щастието от това предстоящо сьбитие. Чао и никога повече не се врьщайтееееее !!!

  • Не се радвай много, да не се на…еш от кеф, сигурно си от свиркаджиите на тъпия фатмак. Не се радвай предварително боклуче червено.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.