Спорт

Нова победа за Гришо и 1/4-финал в Мелбърн

Григор Димитров преодоля още едно тежко препятствие и вече е четвъртфиналист на Australian Open след 2-6 7-6(2) 6-2 6-1 над Денис Истомин, съобщава TennisKafe.com.

В началото хасковлията изпитваше сериозни проблеми да вземе надмощие над узбека, който във втори кръг детронира Новак Джокович, но се задържи в битката, изтръгна втория сет в тайбрек и повече не погледна назад.

Истомин имаше и физически проблем, свързан с разтежение, но това не омаловажава успеха на водещата ни ракета.

Това е втори четвъртфинал в Мелбърн за българина след този пред 2014-а, когато го спря Рафаел Надал. Този път съперникът му е Давид Гофен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
quest_385 каза
quest_385 каза
23.01.2017 15:32 15:32

Стига с тоя Гришо бе омръзна ни да слушаме и четем за него Града е като пързалка общинарите нехаят кефят се Даже просеката от общината към областния съвет покрай дървените къщички е пълна скръб лед лед лед ужас Така са тротоарите по бул РаковскиКъде са МАРГИНАЛИТЕ от ЕКОРЕГРЕС защо не чистят Ами тези ТАРИКАТИ от КОРЗ да походят пеш по улиците да глобяват а не да се прпавят на ГОЛЯМАТА РАБОТА –ПОСЕРКОВЦИ

PREDATOR
PREDATOR
23.01.2017 15:48 15:48

Гришо не играе за България а за себе си,баща му навремето си го издържаше на корта и държавата и една стотинка не му е дала.Със сигурност той няма да се върне в България и другаде ще си харчи милионите да е жив и здрав и на всекиго пожелавам такъв късмет.

Quest_1
Quest_1
24.01.2017 19:38 19:38

До quest_385
Стига бе хейтъри! Когато губеше пак мрънкахте. Побеждава, пак мрънкате. Хората вървят напред а вие само гледате калта в канавката и нищо повече не виждате.

Back to top button