Хасково

Откриха майка и син, простреляни с незаконен „Маузер“ в Хасково

Труповете на майка и син с огнестрелни рани в областта на слепоочията са открити вчера в апартамента им на хасковската улица „Враня“, съобщават от пресслужбата на полицията.

На спешния телефон в хасковската полиция е получен сигнал от 27-годишен мъж, че заедно с майка си са намерили вуйчо си и баба си с огнестрелни рани в главите.

Веднага на място е изпратена оперативна група и съдебен лекар. От извършения оглед е установено, че входната врата на апартамента е била заключена от вътрешната страна и липсват следи от взлом.

В кухнята са открити труповете на 74-годишната жена и сина й на 38 г., който е с огнестрелна рана и в областта на хълбока.

На пода в помещението е открит боен пистолет „Маузер”-6,35, нерегистриран в базата данни на МВР.

От последващата аутопсия, съдебният лекар е констатирал, че се касае за самоубийство на двамата.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.01.2017 13:27 13:27

и законен да беше „маузера“, все тая

Kyamil ot Haskovo
Kyamil ot Haskovo
23.01.2017 14:00 14:00

Miii kato ima palya4ovtsi glupatsi i tikvari Deputati taka e i toya ZAGUBEN i SMOTAN BUDALA DEPUTAT OT HASKOVO DELYAN DOBREV e super Glupak…v4era go.pitat zriteli ne6to za Aktsiite po Bankite predi 20 god.i toya neznae ko da kaje a ujkim mi bil Deputat
…Kakav Deputat PILEN POSERi4 e DELYAN DOBREV ot Haskovo

ИНСПЕКТОР СТРЕЗОВ
ИНСПЕКТОР СТРЕЗОВ
23.01.2017 21:18 21:18

ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ КОЙ Е СТРЕЛЯЛ СЕ ПРАВИ ПАРАФИНОВА ПРОБА, ТЯ ОПРЕДЕЛЯ СЪВСЕМ ТОЧНО КОЙ Е ДЪРЖАЛ ОРЪЖИЕТО-ВЪЗМОЖНО Е СТРЕЛЕЦЪТ ДА Е САМО ЕДИН – МАЙКАТА – ЗАЩО ИНАЧЕ ИМА И РАНА НА ХЪЛБОКА НА СИНА?

Back to top button