Хасково

Арестуваха четирима младежи с марихуана и амфетамин

Общо 37 грама марихуана и хапче амфетамин иззеха полицаи от Хасково и Димитровград при полицейска операция.

Хасковски автопатрули са задържали двама младежи от града са притежание на наркотици. На 20 януари те са ги спрели на булевард „България” в областния град с лек автомобил Фолксваген. В колата са намерени 3 грама марихуана и хапче амфетамин. Двамата познайници са задържани по образуваното бързо производство.

Също за съхранение на дрога е задържан на следващия ден 22-годишен хасковлия. В 22:45 часа на булевард „Илинден”, при рутинна проверка, автопатрул спира за проверка лек автомобил Опел, шофиран от задържания младеж. В хода на проверката, в жабката на колата са открити 30 грама марихуана.

30-годишен жител на димитровградското село Върбица е спрян за проверка в село Добрич. В колата му – лек автомобил Фолксваген е открит полиетиленов плик с 4 грама марихуана. Познатият на органите на реда е задържан до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
parazkov
parazkov
23.01.2017 13:16 13:16

bravo na kriminalna,otchitat deinost,zaplati da zemat ot te 2.5miliarda deto boiko otkrade.

МВР
МВР
23.01.2017 14:50 14:50
Отговор до  parazkov

Вършат си работата полицайте!!! Затова сме на тоя хал,всички пишлингачи ще ми продават наркотици

Back to top button