Регион

Пиян тираджия помете стълб, фургон, микробус, автобус и Ауди

Пиян шофьор на тир Волво предизвика рано тази сутрин катастрофа с големи материални щети на харманлийската улица „Македонска“, съобщават от пресслужбата на полицията.

Поради несъобразена с пътните условия скорост, 53-годишният водач от Ветово е загубил контрол, излязъл е от пътя ударил е железобетонен стълб и е блъснал фургон. След това последователно е ударил микробус Рено, автобус Ивеко и лек автомобил Ауди.

Пристигналите пътни полицаи са тествали водачът с дрегер, който отчел наличие на 1,77 промила алкохол в издишания въздух. Образувано е досъдебно производство, водачът е задържан до 24 часа.

23-годишен димитровградчанин пък е задържан за шофиране след употреба на дрога. Вчера униформените полицаи са му извършили проверка на булевард „Димитър Благоев” в Димитровград с лекия му автомобил Мерцедес. Полицейските служители са го тествали с орален тест „Дрегер драг чек 3000“, на който индикаторната скала отчела положителна проба на тетрахидроканабинол.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button