Хасково

Галин дари 3000 лв. за терапията на Ники

Изпълнителят Галин е дарил 3000 лв. за терапията на 17-годишната Николета Корондилева, съобщи за Haskovo.info майката на момичето Росица Ленкова.

Дарението е направено вчера, като днес парите вече се получиха по банковата сметка на Росица Ленкова, където се превеждат средства за Ники.

Haskovo.info припомня, че на 21 януари хасковската зала „Дружба“ се препълни с публика за благотоворителния концерт за Ники. В него се представиха балет “Рона”, фолклорен ансабъл “Хасково”, клуб по спортни танци “Гранд”.

По сценарий в концерта трябваше да участва и Галин, който не се появи. Това доведе до разочарование у негови фенове, появиха се и много коментари за тази постъпка.

С дарението Галин показва, че е зад Ники и успешното протичане на нейната терапия.

Всички които имат желание могат да преведат средства и в банковата сметка на майката на момичето – Росица Вълкова Ленкова

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ne kazvam
ne kazvam
24.01.2017 21:02 21:02

esha we golqm si

Back to top button