Хасково

42-годишен катастрофира с бракувано Ауди, хванаха шофьор на БМВ без книжка и с трева

42-годишен шофьор на Ауди от старозагорското село Ковач е катастрофирал вчера на детелината край хасковския квартал „Орфей“, където се ударил в Мицубиши.

Пътните полицаи са установили, че колата му е бракувана, а регистрационните й табели са обявени за откраднати или изгубени, съобщават от пресслужбата на полицията.

Димитровградските полицаи заловиха неправоспособен водач с дрога. Вчера следобед те са го спрели за проверка на булевард „Димитър Благоев” в града. 36-годишният мъж е шофирал лек автомобил БМВ. В хода на проверката е установено, че е неправоспособен и в чанта е съхранявал 11 полиетиленови топчета, съдържащи 3 грама марихуана.

Служители на „Териториална полиция” в Хасково са иззели безакцизен тютюн. Вчера униформените полицаи са проверили частен дом на улица „Картечар” в областния град. В жилището, обитавано от 34-годишен мъж са открити 17 кг. тютюн без бандерол, иззет с протокол за доброволно предаване. Заведено е бързо производство.

Две кражби пък са регистрирани в харманлийската полиция през денонощието. Първата е за кражба от гараж в Симеоновград, откъдето са задигнати газова бутилка, ъглошлайф, токоизправител и електрожен. Втората е от частен дом на улица „Иван Вазов” в Харманли, откъдето е задигнат мобилен телефон.

Кражба на телефон е извършена и в Свиленград. Устройството е било оставено без надзор от собственичката си в стая в местно училище.

Последната кражба за денонощието е станала след взломяване на врата на автосервиз на улица „Марица” в Димитровград. Откраднати са 150 литра дизелово гориво.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button