Спорт

Номинираха Лили Стойчева за хандбален приз, голмайсторка отнесе 3 мача наказание

Една от най-добрите хандбалистки на „Хасково“ Лили Стойчева е номинирана от клуба като една от най-добрите хандбалистки на България.

Церемонията по награждаването, организирано от федерацията ще е на 11 март в Габрово.

Президентът на клуба Марияна Стаматова припомни, че Лили бе една от основните хандбалистки на „Хасково“ през миналата година в елита при жените. В „А“ група хасковлийката бе основно ляво крило.

Междувременно, дисциплинарната комисия на федерацията наказа една от основните голмайсторки на клуба Маринела Панайотова с лишаване от права за 3 срещи. Хасковлийката е спряла атака на противника в последните 30 секунди от 1/2-финалната среща от турнира за Купата на България, в който нашите спечилиха бронзовите медали.

Маринела вече е изтърпяла една среща от наказанието си, като отсъства от малкия финал за Купата. Така тя няма да може да участва в първите две срещи от зоналното първенство през пролетния полусезон при девойките до 19 г.

Предстоят и мачове на женския отбор в „Б“ група.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button