Хасково

Арестуваха двама за серия кражби от коли, задигнали 26 акумулатора

Двама чирпанлии, действали на територията на 3 области са задържани за серия кражби от автомобили, съобщават от пресслужбата на полицията.

Мъжете на възраст 43 и 30 , в средата на месеца са взломили и проникнали в два Фолксвагена, Опел и Рено, паркирани на булевардите „Стефан Стамболов” и „Раковски” в Димитровград. От там те са задигнали акумулатори, инструменти, CD-та, въдици и други вещи. След задържането им, познатите на органите на реда са признали за деянията си и са описали механизма им.

В хода на досъдебното производство са извършени претърсвания и изземвания в ползвани от тях жилища, от които са иззети множество инкриминирани вещи – 26 акумулатора от различни марки за МПС, 5 CD Player, принадлежности за леки автомобили – флаш памет, зарядни устройства, мр3 player, очила, въдици, множество инструменти от коли – ключове, клещи, отвертки, кутии за инструменти, чанти за багаж, дрехи и обувки, отнети по време на кражбите, раница за рибарски принадлежности, бормашини, ъглошлайф, пожарогасители, въжета и други.

Задържаните са признали пред криминалистите, че са извършвали множество кражби на територията на областите Хасково, Стара Загора и Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button