Хасково

Хванаха стотици ментета в хасковска фирма

Стоки ментета иззеха при специализирана операция икономическите полицаи от ОДМВР-Хасково и служители на „Междуведомствен координационен център за противодействие на контрабандата и контрол движението на рискови стоки и товари” към ГДБОП и екипи на НАП, съобщават от полицията.

Проверката е в складова база на хасковска фирма на улица „Бачо Киро” в областния град. В обекта са установени 789 текстилни изделия, носещи символи и лого на защитени търговски марки без разрешение на правопритежателя.

Безакцизни цигари и тютюн пък конфискуваха харманлийските полицаи при специализирана операция. Те са проверили хранителен магазин на улица „Граф Келер” в Симеоновград, собственост на едноличен търговец. В обекта е установена 61-годишната съпруга на собственика, в чиято чанта са намерени и иззети 22 100 цигари от различни марки и 237 кг. тютюн без бандерол.

69-годишен харманлиец е задържан за кражба от хипермаркет в града. Мъжът се опитал да изнесе без да заплати бутилка алкохол и е задържан до 24 ч.

Две кражби са станали в Харманли през денонощието. И двете са на улица „Камчия”, където е проникнато след взломяване на вратите им. От домовете са откраднати черна и бяла техника, покъщина и мебелировка. Жилищата не са обитавани от декември на миналата година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Meskata
Meskata
27.01.2017 13:42 13:42

Ramshe ramshe kakvo pravi i kade e atamana

НикМик
НикМик
28.01.2017 9:31 9:31

Браво! Всичките ги проверете, пълно е с такива шивачи в Хасково. Затова карат Бентлита.

,,,,,,,,
,,,,,,,,
28.01.2017 10:06 10:06

Там може и още много да намерят…..
Само да им се търси!

Back to top button