Нов приют за кучета в Хасково ще струва над милион

Хасково

Нов приют за кучета в Хасково би струвало над 1 млн. лв., заяви в края на днешната сесия кметът Добри Беливанов, в отговор на въпрос на съветника от Коалиция „За Хасково“ Светослава Стоянова.

Градоначалникът допълни, че предпочита в Хасково да се направи детска площадка.

Така общината остава на варианта за приют да бъде използвана бившата сграда на ОСМА на входа на Хасково срещу Бирената фабрика. Наредбата пък за приюта е публикувана на интернет страницата на общинския съвет и ще бъде внесена за разглеждане в общинския съвет през февруари.

Беливанов заяви, че общината е задържала 7400 лв. от внесени гаранции от ВиК-хасково заради невъзстановени асфалтови настилки в града след аварии. Парите ще се използват за ремонт на улици.

Съветниците гласуваха отец Антони от хасковския храм „Света Богородица“ да бъде удостоен със званието Почетен гражданин на Хасково.

Общинският съвет прие всички останали докладни от дневния си ред.

loading...

8 коментара

  • Кмете кмете, и това обещание не спази. За какво ли да ти се вярва вече. Кви площадки – то кучетата ще изядат децата. АЛО! Време е да си ходиш. Тотална липса на доверие към теб и администрацията ти. Нито едно обещание не сте спазили. Като нападнаха жената за да се отървете от хорското недоволство – обещахте с лека ръка че ще с еправи приют – едва ли не е готов! Излъгахте пак. Сега с още по-лека ръка се отмятате. Какво е това? Некомпетентност. Некадърност. Малодушие.

  • 1 милион за кучкарник??????????????? И 10 лв. са много! Лови кучетата товари на микробус, нощем карай в Пловдив, София, Стара Загора, Кърджали, Диимтровград, пускай в крайните квартали. Може и в Турция, зад оградата. Кмете, кучетата ще те свалят от власт. Ти силно дърпаш надолу ББ.

  • Старият кмет Г Иванов беше мъжкар изобщо не се занимаваше с КУЧЕЛЮБИТЕ и не им обръщаше внимание и кучетата бяха намалели Но за това се иска ХЪСи Силен ХАРАКТЕР а не ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА

    • СТАРИЯТ ЦИГАНИН ИМА МНОГО ГРЕХОВЕ ИЗВЪРШИЛ С КУЧЕТАТА И СЕ НАДЯВАМ СКОРО ДА МУ СЕ ВЪРНЕ ВСИЧКО !!!!!

  • Градините са празни за каква детска градина говорите..? Добре е общината малко да обърне внимание на бездомните !!! И те са живи същества

  • Севилче ами то и агнетата прасенцатата зайците петлитесъщо са живи същества ама си хапваш сигурен съм свински котлети заешка капама телешки котлет и пилешко Защо не РЕВЕШ за тия ЖИВИ СЪЩЕСТВА ами РИВЕШ за КУЧЕТАТА тях не ги ЯДЕМ ама те ЯДЪТ ЧОВЕЦИ Скрий се и повече не се мяркай

  • Само кучкарник ни липсва,едно време плащаха за убити улични кучета сега ще се чудят къде да ги приютяват тия помиари,толкова много нуждаещи се има от средства нии кучкарници ще правим,хайде гръмнете ги и да вървят на сметището!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.