Хасково

За възстановяване на свиленградската митница се обявиха от АБВ

За възстановяване на закритата Митници „Свиленград“ се обявиха от новото ръководство на партия АБВ.

Председателят на партията Константин Проданов участва в заседание на областния съвет на АБВ в Хасково. Той обясни, че свиленградската митница е била закрита на общо основание, което той определи като краен подход. Според него възстановяването й ще насърчи търговията, ще разкрие нови работни места и ще бъде едно справедливо решение.

Зам.-председателят на АБВ Марин Киров разкри, че се подготвя прекрояване на съдебната карта, която предвижда закриване на районни, а след това и на административни съдилища. От партията се обявиха за запазване на Хасковския административен съд. Закриването му ще доведе до отлив на бизнеса, закриване на работни места и бягство на младите хора.

Друг местен приоритет за партията ще бъде осигуряването на финансиране за второкласната и третокласната пътна мрежа, която е в лошо състояние.

От АБВ разкриха, че са в напреднали предизборни преговори за коалиране с „Движение 21“, а очакванията са в новото народно събрание да имат по-голямо парламентарно представителство от сега. В листите за народни представители ще има предимно местни авторитетни хора, допълниха от партията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Абв
Абв
28.01.2017 22:03 22:03

Абе вие добре ли сте. Какво закриване. Какво откриване. Какви работни места. Това че махнаха корумпираните местни началници и чиновници не значи че митницата я няма. Защо лъжете хората в стила на Първанов. Никого не са уволнили след преместването на управлението в Бургас. Напротив назначиха нови хора ама да работят на плаца а не като предишните само да лапат рушвети ей това като им замирише на власт на комунистите и почват много глупости да дрънкат.

Хр.Ботьов Петков
Хр.Ботьов Петков
29.01.2017 9:10 9:10

До прежде коментиращия:
Не се чеши по комунистите!

Back to top button