Регион

Младежкото ДПС се активизира в социалните медии

Възможността да комуникира е ключово за един политик – на терен и в социалните медии. На терен сме номер едно. Нужна ни е силна младежка организация, която да комуникира в социалното пространство, заяви при откриването на Националния председателски съвет на Младежкото ДПС в Минерални бани евродепутатът и зам.-председател на АЛДЕ Илхан Кючюк.

Той посочи, че втората голяма тема на форума е за младежкото участие в изборите. „Има много млади хора в структурите. На предстоящите избори на 26 март те ще имат ключово значение. С нашата солидарност и натрупана експертиза трябва да покажем на българското общество, че можем да извоюваме ключови позиции. Гордея се изключително много с поколенческия диалог – уникален ресурс, от който всички трябва да се възползваме, завърши Кючюк.

Домакин на председателския съвет е младежката структура на ДПС в Хасковско с областен председател Мюмюн Мюмюн, който също приветства участниците.

На форума са представители на Младежките структури на ДПС от 28-те области на България. Кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер и председателят на общинския съвет Мехмед Лятиф приветстваха гостите с добре дошли и им пожелаха ползотворна работа.

По-късно за среща с ръководствата на младежките структури се очаква да пристигне и лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Среща

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БГ
БГ
28.01.2017 20:35 20:35

Скъпи турци,никой нито ви мрази,нито нищо.Нито политиците мразят турците,нито българите ви мразят. Напротив даже ви уважаваме,но не харесваме ДПС,не харесваме политиката на южната ни съседка,затова така се изкаваме. Нищо лично против вас,защо така се засягате? Вижте само от ДПС кой ви управлява и ви казва всеки път сладки приказки и обещания за работа. Хора,от които вие обикновените турци сте много по-грамотни. А вие защо се настройвате срещу българите и ги мразите? С уважение един ваш приятел християнин. Живи и здрави!

ХАСКОВЛИЯ
ХАСКОВЛИЯ
29.01.2017 0:27 0:27

АВТОРЪТ НА СТАТИЯТА ДА СЕ ПОПРАВИ
ОБЛАСТНИЯТ НА МЛАДЕЖКО ДПС НЕ ТОЗИ КОЙТО СТЕ ПИСАЛИ В ТЕКСТА
ТОЙ НА ДВЕ МАГАРЕТА СЛАМАТА НЕ МОЖЕ ДА РАЗДЕЛИ
ТОЙ НЕ ДОПУСКА КАДЪРНИТЕ И ОБРАЗОВАНИ МЛАДЕЖИ В ДПС
ТОЙ ЗАТРИ МЛАДЕЖКО ДПС В ХАСКОВО
СЕГА НИЕ МЛАДЕЖИТЕ ЩЕ ОТИДЕМ В ДРУГА ПАРТИЯ

Друг Хасковлия
Друг Хасковлия
29.01.2017 12:47 12:47
Отговор до  ХАСКОВЛИЯ

Младежите са разочаровани от ръководството на ДПС в Хасково , а не от Младежко ДПС . Ако не се поправят скоро и ДПС няма да остане .

Садам
Садам
30.01.2017 20:15 20:15
Отговор до  ХАСКОВЛИЯ

Напротив това момче е надеждата на младежите на Дпс в Хасково… Сега както се заканва да става народен представител ще покаже играта на васалстващите в партията

RUSSLAND
RUSSLAND
29.01.2017 11:01 11:01

Стига с това ДПС. Незаконна, противоконституционна и разбойническа сган! Отпраха дебели търбуси от кражбите. В концлагер или в Дунава. Край.

Sherlock
Sherlock
29.01.2017 12:57 12:57

RUSSLAND – ако съдим по израза който си направил началото ,средата и завършека си човек който не гледа нищо друго освен СКАТ и АЛФА тв , работиш за минимална заплата и не си доволен от живота си на години си между 48-58 години,обул си шушони хапваш си сланинка ,натискай си парцалите и продължавай да пишеш банални и безсмислени коментари, успех

Back to top button