Хасково

Боклуци и ледена епоха на „Стоян Заимов“ в Хасково

За неразчистени боклуци и сняг от улица „Стоян Заимов“ в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

„При нас е ледена епоха и сметище, а скоро и болести ще ни донесе този боклук, който е почти под прозорците на кооперацията“, жалват се живеещите там.

Това е пореден сигнал за потънали в боклуци и заледени хасковски улици. Вчера от препълнени контейнери се жалваха на ул. „Родосто“ 7.

От общината пък се заканиха да глобяват двете сметопочистващи фирми – старата и новата, които по график би трябвало да събират боклука в областния град до края на януари.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.01.2017 11:06 11:06

А снегопочистващата ще глобят ли?

Стефанова
Стефанова
29.01.2017 17:30 17:30

Ледената епоха е навсякъде в града и селата. Позор за общината. Кмете, булевардите не са единствените пътища в тоя град. Пък за тротоарите да не говорим – истински ледени пътечки, щото са само по няколко сантиметра широчки и хлъзгави бетер ледената пързалка Спартак.

Данакоплатец
Данакоплатец
29.01.2017 19:12 19:12

Трябвало е снимате и крайните номера на „Стоян Заимов“ , тук има само една утъпкана пътечка. А кофи за смет нямаме от година и нещо.

Back to top button