Хасково

НАП продава луксозен хасковски хотелски комплекс за 3 млн. лв.

Луксозен хотелски комплекс в центъра на Хасково продават публичните изпълнители от Националната агенция за приходите.

Сградата е пететажна със застроена площ 340 квадратни метра. Намира се в идеалния център на града, в близост до главен булевард и представлява обект с вече разработен бизнес – хотел, ресторант и кафене.

Точната цена, определена от оценителите, е 3 380 100 лв. Огледите на комплекса стартират на 6 юли, но още днес могат да бъдат уговорени с публичния изпълнител от НАП, водещ продажбата.
Отново в Хасково НАП продава четириетажна производствена сграда, намираща се на ул. „Славянска“ и ползвана досега за шивашки цех. Началната цена, от която започва продажбата й, е 2 642 100 лв.

Имотът е в отлично състояние, подобно на хотелския комплекс и също като него може да бъде разгледан на място от потенциални купувачи от 6 юли до 12 юли, включително.

Тези дни НАП стартира и продажбите на двуетажна сграда в центъра на Хасково, която е бивш склад, за 198 000 лв., магазин в Харманли за 296 000 лв. – голям 586 квадрата с прилежащи рампа и мазе от 100 квадратни метра, както и богато разнообразие от леки и товарни автомобили на цени от 2 500 до 25 000 лв.

Сред предложенията на НАП в Хасково са още багер за 50 000 лв., производство 2007 г. и товарно ремарке за изгодните 2 500 лв. Магазинът в Харманли и автопарка могат да бъдат огледани лично от желаещите да ги закупят от следващия понеделник – 11 юли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button