Хасково

Пукнаха главата на второкласник със снежна топка

Второкласник от хасковското ОУ „Климент Охридски“ е със спукана глава след бой със снежни топки, потвърди за Haskovo.info директорът на училището Гинка Райчева.

Тя разказа, че боят е станал на голямото междучасие на улицата пред училището. По нейните думи явно в снежната топка, ударила детето е имало и лед.

Второкласникът е с разцепена глава над веждата и е зашит в хасковската болница, обясниха от училището.

Райчева се оплака, че пред „Климент“ има 4-метрови купчини от сняг и лед, където децата се катерят. Вече е сигнализирала и общината.

Сега от училището пишат докладна до Регионалното управление на образованието във връзка с инцидента.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

13 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Момченце
Момченце
31.01.2017 12:53 12:53

Голяма новина! А полицията няма ли да се сезира? едно време във всяко училище по един имаше с пукната глава. Веднъж децата си вдигнаха очите от телефони и таблети поиграха на овля, е ударили някого -случва се ще му мине. Стига сме опявали да една пукната глава. Доколкото разбрах детето е добре-момченце е нормално е понякога са по-груби игрите

Желева
Желева
31.01.2017 14:23 14:23

Аз съм човека, който заведе детето до мед. сестрата, случайно минавах от там в този момент. Не го казвам да се изтъкна, а да споделя възмущението си от госпожата на това дете/за съжаление не и знам името/. Тя беше уведомена за инцидента, но само изпрати раницата и телефона на детето за да се обади на майка си. Аз останах 20 мин. до детето, тя не се заинтересува за състоянието му. Родителите поверяват децата си на нея.

Анонимен
Анонимен
31.01.2017 14:46 14:46
Отговор до  Желева

Браво, Желева! А знаеш ли, че учителката има и други ученици? Сами ли да ги остави? Нали момченцето не е било само, имало е възрастен с него! Много лесно е да се похвалиш и да плюеш срещу другите. Явно не си толкова добра!

Желева
Желева
31.01.2017 15:03 15:03
Отговор до  Анонимен

Ало, анонимен. Като ще коментираш се представи.В училище има и друг персонал, на който може да се оставят децата за малко. Изобщо не я защитавайте, това е абсолютна безотговорност и беззаинтересованост.

Желев
Желев
31.01.2017 17:05 17:05
Отговор до  Желева

Желева, „ало“ ще казваш, когато ти се обадя по телефона! Дръж се възпитано! Не защитавам учителката. Пък, ако реша да я защитавам, теб ли ще питам?! Учителите не са многофункционални! По-важно е да има медицинско лице.

Анонимен
Анонимен
31.01.2017 19:36 19:36
Отговор до  Желев

О, не мога да се държа възпитано с някой, който казва, че плюя някого, когато всъщност аз говоря една истина. А дали съм добър човек вие сте последния човек, който ще преценя.

Патиланец
Патиланец
31.01.2017 22:15 22:15
Отговор до  Желева

Направили сте добро дело.Не разваляйте мнението на останалите към вас опитвайки се да се самоизтъкнете злепоставейки други.Не правете от мухата слон.Това са малки деца. Те ритат,скачат,бутат се,хвърлят снежни топки…Ако не беше това можеше да е падане,ожулване или още кой знае какво.Даже родителите колкото и да се стараят не могат да предвидят или предотвратят това.

АЗ
АЗ
01.02.2017 16:25 16:25
Отговор до  Патиланец

А защо се ритат, бутат, бият….?! Това нормално ли е????? Учителите трябва да бъдат строги! Училището не е бойно поле!!!! Добре, че детето е ОК.

RODITEL
RODITEL
31.01.2017 15:48 15:48

V TOVA U4ILISHE GRIJI I OTGOVORNOST SE POEMAT SAMO ZA BOGOPOMAZANI KATA VNUCITE NA KMETA GEORGI IVANOV, DECA NA BIZNESMENI, ADVOKATI I SLEDOVATELI, 4ENGETA I DRUGI VELI4IA, A OSTANALITE DECA SAMI DA SE SPASIAVAT I V NIKAKAV SLU4AI DA NE SE OPLAKVAT, ZA DA NE PODRONVAT AVTORITETA NA U4ILISHETO. I SLED KATO GOSPOJATA E TOLKOVA ZAETA, DEJUREN U4ITEL NIAMA LI, A BODIGARDA DETO E NA 100 GODINI TOI KADE LI E BIL… PORADI VAZRASTTA NE VIDIAL, NE 4UL , NO I NE PRIDRUJIL U4ENIKA DO LEKARSKIA KABINET.

двуличие навсякъде
двуличие навсякъде
31.01.2017 22:40 22:40

Така е и в друго училище в града – специално отношение за децата и учениците на заможни и известни родители. Директорката си е събрала училищното настоятелство от родители, които й се кланят и покланят показно пред медиите, без да знаят какво после говорят и коментират тази директорката и дружките и както за самите родители, така и за децата им. А те си мислят, че децата им са обгрижвани,но всичко е само показност пред родителите. Не се срамува тази директорка нито от почерпките, които и се предлагат, нито от това роболепничене на тези родители. Само че те не знаят, че каквото и да говори тази жена – нейната дума винаги се променя. Тази директорка към никого не е добронамерена, ничие чуждо мнение не важи за нея и никого не уважава, колкото и да се старае да се сдържа и мазни пред родители и хора имащи някаква формална роля в това училище.

АЗ
АЗ
01.02.2017 16:33 16:33

Стига си плюла, ма! Пуууу….не се спря. не пропускаш случай да пишеш глупости! Във всички статии за училища коментираш едно и също :) За някоя си директорка…Я се разкарай!

Гангстер
Гангстер
01.02.2017 9:29 9:29

Няма му нищо, по-добре да се забавляват с такива игри,а не с телефони и таблети….Моята глава е пукана 16 пъти

Хасково града
Хасково града
01.02.2017 17:31 17:31

Тази директорка дето я коментират най-вероятно си заслужава коментарите, ако е тази, за която се сещам. И ако продължава в същия дух тази госпожа, не само ще я коментират, ами скоро може и да си тръгне от работното място. Не може така срещу цял колектив да се върви и все с лошото. Дори със спечелен конкурс никой не е непоклатим на поста си. Особено, когато започва да привлича внимание с лоши действия и създава само негативизъм около себе си!

Back to top button