С 4 тона студена смес запълват дупките по хасковските улици

Хасково

Община Хасково започна изкърпване на дупките по улиците, които се отвориха след големите студове.

С 4 тона студена смес ще бъдат закърпени едни от най-проблемните участъци по булевардите „България“, „Съединение“, „Раковски“, „Освобождение“ и „Васил Левски“, а така също по улиците „Св. св. Кирил и Методий“ и „Стара планина“, допълват от кметството.

Днес работата започна от дупките по булевард „България“.

От понеделник ще започне запълване на дупките по улиците от специална машина. За да може да се стартира обаче е необходимо температурите да са положителни.

6 коментара

  • Браво г-н Балкански. Адмирации, че сте по пътищата на града и съпричастен с проблемите ни. Мрънкането си е мрънкане, но човек трябва да умее и да похвали, уважаеми форумци:) Хубав ден

  • Това че Балкански е по пътищата на града още не значи че е на път да реши проблемите! Нали така? А къде е в същото време т.нар. кмет на Хасково? Спи и сънува филипински плажове, пък ние газим в лед и ни гонят кучета по неосветени улици пулни с незвозени боклуци.

    • Все пак управляват за първа година, аз мисля че се стараят, но може би има пропуски, които ще поправят, защото имат желание и също така мисля че са честни, няма да ни ощетят. Да не съдим прибързано. Сигурна съм, че ще си вземат поука. И все пак съм благодарен, че се стараят и опитват начини.

  • КЪРПЕЖИТЕ ДА СТАВАТ В НЕДЕЛЯ,КОГАТО НЯМА ТРАФИК,А НЕ ДА СЕ ПРИЧИНЯВАТ ЗАДРЪСТВАНИЯ.!!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.