Четири аварии оставиха 13 блока и квартал без вода

Хасково

Четири аварии са избили тази сутрин в областния град, съобщават от ВиК-Хасково.

Без вода са на улица „Кооператор“, друга авария има до блок 36 на бул. „Васил Левски“, където на сухо са блоковете между булеварда и улиците „Дунав“ и „Акация“ с номера 5, 7, 9, 11, 13, 14, 15, 21, 28, 30, 32, 34 и 38.

Авария на главен водопровод пък е причина за нарушеното водоподаване в квартал „Република“.
Без вода са и абонатите на улица „Ангел Войвода“.

От водното дружество допълват, че по авариите се работи и водата ще бъде пусната след тяхното отстраняване, без да посочват час.

Читатели на Haskovo.info сигнализираха и за авария тази сутрин на улица „Родопи“.

7 коментара

    • Пак, да! Нарочно го е направил, човече, помни ми думата! Сто процента по цял ден и цяла нощ стои и се чуди къде да спретне някоя аварийка, ей така просто, да има. Егати тъпите хора! Спрете да се излагате!

  • Това ако не е пълна излагация! Прокълнаха Хасково и повече от година всичко върви надолу. Аварии, воден режим, ел. режим по улиците, псета, лед по улици и тротоари…..аман

  • Някой замисля ли се над значението на думата „авария“ – да не би случайно да означа, че това действие възниква инцидентно, неконтролируемо, нежелано е от никого, най-малко от ВиК и не е като времето – да бъде прогнозирано със седмица или повече време напред и често не може да бъде даден „точен час“ за отстраняване на аварията. Вие хора, като идете да чакате по опашки, да вършите работа или друго – винаги ли знаете, колко време ще ви отнеме, какво допълнително ще възникне и до какви други ресурси, съдействие или материали ще опрете. Във вашата работа и вашето всекидневие винаги всичко само от вашият труд и вашето желание ли зависи – до нищо друго ли не опирате на камък докато се мъчите да свършите работа. МНОГО Е ЛЕСНО ДА ПЛЮЕТЕ ПО НЕЩО, КОЕТО ХОРАТА С МНОГО МЪКА ПОДДЪРЖАТ ВЪВ ВСЕ ОЩЕ РАБОТЕЩ ВИД. Ами изгонете всички от ВиК и да видим дали изобщо ще имате вода и дали някой ще се справи по-добре.

    • Браво! Най-после някой с акъл! Писна ми само малоумни коментари да чета от „компетентни“ хора…

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.