Регион

Снегът разпали страстите и в Димитровград. Бивш кмет предлага настоящия за депутат

Общинският съветник от Коалиция „Да за Димитровград“ и бивш кмет на общината Стефан Димитров излезе с отворено писмо до медиите, в което изразява недоволството си от снегопочистването на града и общината.

„Натрупалата над 50 см бяла покривка отново се оказа непреодолимо препятствие за фирмите, ангажирани със снегопочистването на територията на общината ни. Почти месец вече градът ни е „блокиран” от снежните преспи. Голяма част от второстепенните пътища в града ни все още са заледени“, се казва в писмото. Според Димитров вината за това положение е в общинското ръководство, защото справянето с тежката ситуация „се свежда до логистика и координация между различни институции“.

„В тази връзка Ви препоръчвам, отново да предприемете необходимите действия и да се кандидатирате за народен представител на предстоящите парламентарни избори“, се казва още в отвореното писмо към Иво Димов.

„Снегопочистващата фирма е „Неотитан“, в която Димитров има участие. Работата по почистването на снега продължава. Нека авторът на писмото да посочи, която конкретно улица е неизчистена и непроходима“, заяви пред Haskovo.info кметът Иво Димов. Той допълни, че някои хора са влезли в предизборна кампания още преди Нова година и заяви, че няма намерение да коментира „глупости“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бивш Общинар
Бивш Общинар
01.02.2017 16:11 16:11

Крадеца вика дръжте крадеца,Иво Димов е кмет мечта за всеки град,като не го искат в Димитровград да идва в тука. Ако се кандидатира в Хасково на 100% е спечелил,а алчното копеленце Стефан Димитров още ли не е разбрал че е най мразения човек в Димитровград.

Back to top button