И театърът протече, камерният оркестър с класен концерт

Хасково

След големия сняг и покривът на хасковския театър „Иван Димов“ протече.

Единият коридор към театралния салон е затворен за публика. По пода му са сложени кофи, а таванът тече от няколко места.

Театър

Както и с други протекли сгради в Хасково, и тук ремонтът се очаква след стопяването на снега.

Тази вечер в театъра класен концерт изнесоха музикантите от Камерния струнен оркестър със солист Нина Куюмджиян (цигулка) и диригент – Цанислав Петков. Програмата предложи произведения на Бах, Моцарт и Бритън.

Театър

Концертът е в програмата на община Хасково за февруари.

4 коментара

  • толкова ли е трудно такива културни прояви, колкото и да са редки, да бъдат афиширани в сайта??
    Сега прочитам за снощния концерт, и се ядосвам, че не съм знаел, пропуск по вина на организатори, администратор на сайта!

    • Прав си Меломан, виж ако имаше концерт а Азис или някоя друга чалгарка, щеше да е друго, навсякъде щеше да пише. Ама такъв град сме си, какво да се прави….жалко 🙁

  • И не е Важно , че тези музиканти се раздадоха, че направиха прекрасен концерт- НАЙ ВАЖНО Е ЧЕ ТАВАНА ПРОТЕКЪЛ. елате да видите и моята кухня протека , чакам да се стопи снега че ще видим, как ще се ремонтира покрива в снега не е възможно. Обаче тука първо се пише че тавана протекъл пък труда на тези хора, които се опитват да ни запазят хора да имаме някаква духовнот….на кой му пука

  • Поклон пред будителската дейност на този Оркестър. Въпрос на престиж е един град да има Симфоничен оркестър . Поклон пред ентусиазма на този млад но изключително талантлив и амбициозен диригент Цанислав Петков! Празник за душата е всеки един концерт! Благодарим Ви че ни карате да се чувстваме “ граждани“ макар и за определено време! Е медиите явно не разбират желанието на хасковлии за няколко минути красота-важно е да видим протеклият покрив. Случват се и такива неща. Нито един човек в залата който беше му направи впечатление и дори не коментира че покрива бил протукъл..все едно да се впечатлиш от някой че при грипна епидемия се е разболял…такова е времето има сняг топи се тече вода-нормално е да протече. Ще се оправи. Важно е че има кой да свири там в тази прекрасна зала и да дарява радост и удоволствие.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.