Хасково

И театърът протече, камерният оркестър с класен концерт

След големия сняг и покривът на хасковския театър „Иван Димов“ протече.

Единият коридор към театралния салон е затворен за публика. По пода му са сложени кофи, а таванът тече от няколко места.

Театър

Както и с други протекли сгради в Хасково, и тук ремонтът се очаква след стопяването на снега.

Тази вечер в театъра класен концерт изнесоха музикантите от Камерния струнен оркестър със солист Нина Куюмджиян (цигулка) и диригент – Цанислав Петков. Програмата предложи произведения на Бах, Моцарт и Бритън.

Театър

Концертът е в програмата на община Хасково за февруари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
меломан
меломан
03.02.2017 5:55 5:55

толкова ли е трудно такива културни прояви, колкото и да са редки, да бъдат афиширани в сайта??
Сега прочитам за снощния концерт, и се ядосвам, че не съм знаел, пропуск по вина на организатори, администратор на сайта!

Анонимен
Анонимен
03.02.2017 9:10 9:10
Отговор до  меломан

Прав си Меломан, виж ако имаше концерт а Азис или някоя друга чалгарка, щеше да е друго, навсякъде щеше да пише. Ама такъв град сме си, какво да се прави….жалко :(

Идиота
Идиота
03.02.2017 9:59 9:59

И не е Важно , че тези музиканти се раздадоха, че направиха прекрасен концерт- НАЙ ВАЖНО Е ЧЕ ТАВАНА ПРОТЕКЪЛ. елате да видите и моята кухня протека , чакам да се стопи снега че ще видим, как ще се ремонтира покрива в снега не е възможно. Обаче тука първо се пише че тавана протекъл пък труда на тези хора, които се опитват да ни запазят хора да имаме някаква духовнот….на кой му пука

Меломана
Меломана
03.02.2017 11:59 11:59

Поклон пред будителската дейност на този Оркестър. Въпрос на престиж е един град да има Симфоничен оркестър . Поклон пред ентусиазма на този млад но изключително талантлив и амбициозен диригент Цанислав Петков! Празник за душата е всеки един концерт! Благодарим Ви че ни карате да се чувстваме “ граждани“ макар и за определено време! Е медиите явно не разбират желанието на хасковлии за няколко минути красота-важно е да видим протеклият покрив. Случват се и такива неща. Нито един човек в залата който беше му направи впечатление и дори не коментира че покрива бил протукъл..все едно да се впечатлиш от някой че при грипна епидемия се е разболял…такова е времето има сняг топи се тече вода-нормално е да протече. Ще се оправи. Важно е че има кой да свири там в тази прекрасна зала и да дарява радост и удоволствие.

Back to top button