Регион

Пак хванаха фирми в кражба на ток и 8 абоната в Димитровград

Служител на ЕВН е подал сигнал за кражби на ток в хасковската полиция.

Експертите констатирали, че е извършена манипулация на 2 електромера в село Динево. Титуляри на електромерите са фирми, собственост на един и същи 49-годишен мъж от Хасково.

Манипулацията е като е прекъсната вторичната верига от междинен клеморед към електромера на втора измервателна система, като електромера отчита минус 65,82% и минус 51,97% потребена ел. енергия.

В димитровградското управление също има заведени 2 досъдебни производства на абонати на улица „Витоша” в Димитровград. Служителят на ЕВН е констатирал, че към свързваща се клема на фаза, монтирана на стълб, срещу 2 блока на улицата е монтиран проводник, който в другия си край е монтиран в ел.табло във входа на блоковете, като по този начин се употребява ток без да се отчита. Титуляри на партидите са 8 човека.

Наскоро в Димитровград бяха разкрити нови кражби на ток, едната на фирма.

Кражба от гараж е станала в Свиленград. Неизвестно лице е проникнало в помещението в кв. ”Простор” след разбиване катинар на вратата и е откраднало 20 литра алкохол, моторен трион и бормашина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button