Мъж загина след падане на леда в центъра на Хасково

Хасково

Възрастен мъж загина след падане на леда на пешеходната зона в центъра на Хасково. Инцидентът стана малко след 13 часа до шатрите за базара край часовниковата кула.

Очевидци разказаха пред Haskovo.info, че човекът се подхлъзнал и паднал, като си ударил тежко главата. Хората веднага се обадили на Бърза помощ.

Загинал

Около 15 минути след падането мъжът още бил жив. Пристигналите на 20-ата минута медици констатираха смъртта, като обясниха, че причината е сърдечен арест.

Час след инцидента тялото още лежеше на главната, увито в черен чувал за ужас на стотиците минувачи.

Загинал

По-късно жени от чистотата бяха изпратени да разбиват леда по пешеходната зона.

Haskovo.info припомня, че в края на януари мъж си разби главата след падане на леда пред хасковската полиция и бе транспортиран с опасност за живота в пловдивска болница.

Загинал

93 коментара

 • Около шатрите очистенко дето дърпат парички от наем а по алеята хората да играят фигурно пързаляне,същата наглост направиха и със синята зона само около нея изчистиха старателно.Е вече това преля чашата.Жалко за горкия човечец.

 • Жалко за човека – да си отиде по този нелеп начин. Това ли трябваше да стане, за да започнат да чистят леда? Град сме със затихващи функции, без никакво управление и ред. И за съжаление, по-зле ще става. То и без това хора не останаха.

 • Беливанов и шайката мизерници около него да си ходят. Това вече мина всякакви граници.

 • А какво стана с човека, който се преби пред полицията /отново заради леда/? Жив ли е, ще се оправи ли – повече никой нищо не писа. Или минало-заминало, какво има за писане повече.

 • ЕЙ ЩЕ СИ МЕЧТАЕМ ПАК ЗА ГЕОРГИ ИВАНОВ! ТОЙ МОЖЕ И ДА КРАДЕШЕ, ОБАЧЕ ПЪК ТАКИВА РАБОТИ НЯМАШЕ.

  • Мечтай си като искаш пак да те …… ако си забравил да ти кажя че Узунджвеца чистеше само пътя зя Кенана и центъра първо за да не се убие че на кого ще остави милионите си и второ защото винаги е бил по показните акциш. А когато се върна от сафарито в Кения а града беше в лед и сняг той казакойто не иска сняг да ходе в Кения. Зя този алчен и нягъл крадец ли ти е мъчно,а

 • А вие от Хасково инфо се оказахте много компетентни. Човека още лежи на улицата а вие и аутопсия ли му направихте .Може да е починал по друга причина .Разберете и тогава пишете диагноза.

  • Ти сериозно ли? Да не си герцаджия лунатик. Починал е защото се е пребил в леда!!!! Това е безобразие. Този кмет ни докара до ръба на оцеляване през зимата! Съжалявам много , че гласувах за него! Пълно безобразие! Лед , висулки и бездомни кучета!

 • Да излезем и да ги пометем бе! Вижте Румъния! Заради некадърността на кмета и шайката роднинско-партийни назначения хора взеха да умират!!!

 • ТОЯ БЕЛИВАНОВ ГОЛЯМ ПЕДЕРАСТ БЕ ОНЯ ДЕН КАТО ИЗЧИСТИХА И СЛОЖИХА ШАТРИТЕ СЕ ЯДОСАХ СТАРШНО МНОГО НА НАГЛОСТТА ИМ НО СЕГА ВЕЧЕ КАТО ПОЧИНА И ЧОВЕК СМЕЯ ДА ТВЪРДЯ ЧЕ ОТ ТОЗИ ПЕДЕРАСТ КМЕТ НЕ СТАВА

 • Егати общината….
  Да почива в мир човека! Трябваше ли така да си отиде невинния човек, заради тези ненаситни помиари в обшината?!?

 • ОНЗИ ДЕН КАТО ИЗЧИСТИХА И СЛОЖИХА ШАТРИТЕ СЕ ВБЕСИХ НА НАГЛОСТТА ИМ А ДНЕС ЩОМ ПОЧИНА И ЧОВЕК СМЕЯ ДА ТВЪРДЯ ЧЕ КМЕТА И ПОДЧИНЕНИТЕ МУ СА АБСОЛЮТНИ ПЕДЕРАСТИ МАЙ Е ВРЕМЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА НЕКА СЕ МАХА НЕКАДЪРНИЯ НИ КМЕТ

 • Ужас!!! Да почине човека , заради тези нещастници! И един в кома! Хасково никога не е било толкова зле!!! Да се махат веднага!!!

 • Бърза помощ дошла след 20 минути! Реазил!
  И да,бе,ще получи силен удар в главата и почине от сърдечен арест!Дрън-дрън!

 • Жалко за човека… Но ако беше при предния кмет едва ли щеше и толкова да е почистено… Зима е лед има навсякъде.. Вчера видях една бременна жена да пада – протекос се на помощ, а тя каза : -Добре съм спокойно. аз съм си виновна къде вървя в този лед! Нека не обвиняваме само държавата, че съществува като такава…

  • Кога при стария кмет центъра е бил в този вид. Сега няма къде да стъпиш, навсякъде е лед. Не знам за улиците и булевардите но центъра винаги е бил почистен. Вижте го сега пързалка. Хората се изпотрепаха.

 • Линейката пристигна не след 20та минута, а след 30 минути. Аз лично се обадих 3 пъти и ме разпитваха 5 минути вместо да изпратят линейката на момента. Трябваше човек да почине за да се сетите да изчистите улиците..

  • Тъпия,очевидец знаеш ли че званиш на 112 на 50 км от Хасково в кържели и после бърза помощ закъсняла но като си тъп и не знаеш пишеш.Питай ДПС и Емел Етем защо е така спешна помощ

 • Общината ли е виновна, че някой има сърдечна криза?? Коментиращите изобщо сте пълно деградирали злобари. Как може грам мозък да нямате..

  • Не знам от какво сте „ПОТРЕСЕНА“, НО … първо научете значението на думите „злобари“ и „деградирали“. Със сигурност нямат място в коментарите под тази статия. За кое сме злобари, че съжаляваме, че един човешки живот вече го няма? Относно до грамажа на мозъка – на всички, които са писали преди Вас е в повече, защото със сигурност могат да се нарекат хора – заради човечността в тях. Как може да сте толкова проста, не мога да проумея.

  • Имаше кръв по плочките от удара, човека се подхлъзна и си удари главата.И вие не слагайте епитети без да сте наясно.Наистина в общината са пълни безхаберници

  • Виновни са за това, че не чистят и хората ежедневно се пребиват по тротоарите и пешеходните зони!!! Къде да вървят!? Или цяла зима вкъщи да стоят и да не ходят на работа,училище и градина?! Днес в 7:30 групичка от 10тина мангала почна да чисти тротоара на Патриарх Евтимий. По обяд вече ги нямаше, а от тротоара бяха изчиатени 3 метра. Гражданите трябва да чистят около домовете си, а общинските площи кой трябва да ги изчисти за да можем безаяатийно да стигнем до работа и да заведем децата до училище?

 • Описание на сърдечен арест

  Когато сърдечен арест, сърцето внезапно спира да бие. Това се дължи на проблеми в електрическата система на сърцето, която контролира неговата работа. Ако сърдечен арест следва незабавно да бъде осигурен с спешна медицинска помощ. Ако не се помогне на човек може бързо да умре, като кръв в тъканите и органите.

  Спиране на сърцето и сърдечен удар – Различни неща. Когато човек има сърдечен удар, притока на кръв към сърцето се прекъсва. Инфарктът може да се случи, защото на проблеми с коронарните артерии, като натрупването на плаки, тромб или удебеляване на стените на артериите.

  ЗА НЕУКИТЕ ДА СЕ ОБРАЗОВАТ КАКВО Е СЪРДЕЧЕН АРЕСТ! Общината Ви е виновна за всичко… Даже, че сутрин Ви се пикае! Айде моля ви се!!

  • Мая я погледни изчистено ли е.Не е ! Кой отговаря за това ? Общината ! И тая бърза помощ да и сменят името на помощ на кеф-СРАМОТА И ЗА ОБЩИНАРИ И ЗА БОЛНИЦАТА ЗАЕДНО СЪС ВЛАСТ ИМАЩИТЕ ДЕТО ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ.

  • Бе Мая,как пък този сърдечен арест се случи след падане и удар по главата!??!?!?Що пък не се е случил по-рано,или по-късно?Мисля,че това е опит за БЯГСТВО ОТ ОТГОВОРНОСТ.Жалко за човека.ЖАЛКО И ЗА ТЕБ.

 • Стига бе! Тази линейка да я бутаха, по-бързо щеше да дойде! Какви 20-30мин в този град с 5 пресечки! За снега и леда, другите хора са писали…И сега? Кой ще носи отговорност за човешки живот? Общината, „бърза“ помощ или както винаги- никой?! Бог да прости човека!

  • Човека си отишъл нелепо.Линейката защо не е дошла навреме? Тия заедно с общината реват за съд и жестоки санкции до дупка. Освен това всички отговорни по веригата да бъдат публично порицавани,това за да може властимащия ,ако е останало поне малко чувство на срам в него да-мисли повече като взима решения .Ей заради такива си отиват нелепо хора и много семейства страдат и жалеят.

 • Хасково инфо много ви е грешна информацията!Дядото вървеше пред мен и явно ми стана нещо лошо и падна не се е подхлъзнал на леда и линейката дойде на 25 минута,да че не е изчистена пешеходната зона е така кмета си изчисти само да си сложи шатрите за да може да дърпа пари

 • Ей,хора,хора!Откъде тая злоба!Всичко стоварихте на кмета.Че кога при Иванов е валял такъв сняг, с такива температури.Ситуацията пак щеше да е такава!Такива случаи винаги е имало,затова възрастните зимата не трябва да излизат.Кой да държиш отговорен за времето?

  • Дора, не е въпроса колко е снега, а как е почистено. При Иванов центъра беше излизан колкото и сняг да е имало. Сега хората отъпкваха снега, за да минават по пешеходната зона. Ти пророк ли си, че знаеш дали и Иванов да беше ситуацията ще е същата. И въобще защо всички виждате призрака на Иванов. Той прекали и го изметохме с гласовете си. Но вие го бихте по наглост, крадене и всичко лошо, което ти идва на ума. Беливана уволни всички кадърни хора от общината, за да тури роднини и партийни некадърници. За това града е в това състояние. Но помни едно – Все още има хора, които да говорят с добри думи за предишната власт. За сегашната и един няма да се намери да я похвали. Иванов го изгонихме с избори, а вас с камъни ще ви изгоним!!!

  • Нито при Иванов, нито при който и да е друг е валял такъв сняг. Тая година ще остане паметна, а в чест на тежката битка, която води Беливанов със снега /хахахахаха/ трябва да кръстят някоя скАла на него, с която да класифицират зимите – например зимата през 2017 бе 10-та степен по Беливанов.

 • Как няма да почистят синята зона само около нея старателно – нали оная невменяемата таксиджийка на целия град паркингите е заграбила. Нали пари трябва да вади женицата. Кранчето от митницата спря и сега тая Смотаната сигурно е кахърна за пари. Няма наяждане тая противната!

 • Срам нямат тези от общината и смотания ни кмет пфф пародия на кмет по точно да си зима парцалите и да се маха … Навсякъде в града е ужас на нищо не прилича . Жалко за човека и за близките му . А за линейките аз отдавна съм потресена и тях трябва да ги съдят преди много време и ние скърбяхме заради половинчасовото им закъснение .

 • Доре, Доре много си зле. Хората не държат никого отговорен за времете, а за безвремието, в което потъна Хасково. Ти не ходиш ли из града, не виждаш ли какво става. Кога града е бил в такова състояние. Сигурно си заслепена от сиянието около общината. Сега падаме по леда, затъваме и ще се удавим напролет като се разтопи снега. Хайде, много ти здраве и на всички близалки общински. На Беливанов ще кажем едно голямо НЕ за каквото и да е. Бог да прости човека!

 • Как може линейката да пристигне след 20 или може би 30 минути.Съдете и тях.Толкова ли е голямо градчето ни.

 • Може и да не се е подхлъзнал, а да е паднал я следствие на сърдечния арест. Щом има свидетели да кажат. За това, че още не е изчистено е отговорен шефа на Екопрогрес. Кмета нищо не печели от това, че наетите за почистването не си вършат работата.

 • Време е Беливанов да направи своят коментар за състоянието на града, и ако продължава да мълчи значи е п…а .

 • Хора, такова безхаберие в Хасково не е имало. Докога ще ги търпим? Досега трябваше като мравки да налазят чистачите и да ръсят сол и пясък по заледените тротоари и улици и да къртят леда ежедневно. Такива почти не видях. Познавам няколко човека, които се потрошиха и категорично ще съдят общината. Това обаче не може да върне човешки животи и съдби. Престъпници! ГЕРБ ли? Чукове за тях!

 • sinqta zona izchistena da durpat parichki puk drugite kuchetata ni qlii … ot partiq GROB razbraha che poveche v haskovo nqma kak da spechelqt i sq qko kradat kato za posledno … SMURT za tiq leshove … Gospod da gi nakaje zaradi smurtta na obiknovennite hora 🙂

 • Колко сте първосигнални и късопаметни!
  Такова нещо при Г. Иванов не е било. Хаххах!
  През зимата 2012 – 13 год. беше така, макар и да не беше бедствено положението.
  Жалко за починалия, но това е просто случайност. Възможен е и сърдечен арест, както казват.
  Бог да прости!
  Някой знае ли кой е той?

 • Алоооооооооо общината, незнам още какво трябва да стане за да почистите улиците и тротоарите. Аз съм на 55 години и близо 1 месец след последния сняг да няма един почистен тротоар такова чудо не съм виждал. Почнаха вече предизборните агитации, с какви очи гербаджиите ще се виждате с избирателите незнам.

 • Безличния Беливанов е маша в ръцете на КОРУМПИРАНИЯ МАСОН делян добрев и поствавен като гербажийски кмет на Хасково за да се краде и узаконяват далаверите на тенчо лилянов ,даниел гаргов негов КОНСЕЛИЕРИ И по съвместителство като много кадърен крадец и общински съветник,ГЛАДНАТА И ЖАДНА съпруга на гаргов която е и главен счетоводител на общината Росица.МАМАТА НА гаргов жена на 67 година и пенсионерка оше работи в езиковата гимназия и получава и пения и тлъста заплата .нищо че спи по цял ден .

 • Да вярно е,че общината е добре да си върши работата,но реално погледнато човек може да се спъне и да падне дори и да няма лед.Инциденти стават.Въпроса е защо е необходимо толкова много време при спешен случай, за да реагират медицинските органи???

   • Защо го избрахте тоя кмет. Аз от София ви гледам и още преди да е встъпил в длъжност знаех какво ще последва!
    Празнодумци и наивници – това е останало от Хасково.

 • Предишния кмет може да беше нагъл и алчен но имаше ред,сега е хаос всеки си прави каквото иска,бай добри го защитават хора които до вчера нямаха работа а сега са назначени по партийна линия и знаят че като се махне са на улицата,до 2 седмици ще се стопи снега и всичко ще се забрави какво е било и дотам после пак ще гласуват за тиквата това е истината.

 • Моето мнение е че медицинските органи би трябвало да откликват веднага на спешни случаи!!!Инциденти стават… Не твърдя,че не трябва да се чисти,но принципно човек може да падне дори и да няма лед.Пристигане на линейка 30 мин. след обаждане за спешен случай,при положение че разстоянията са нищожни е меко казано недопустимо.

 • Тоя бунак БЕЛИВАНОВ тази тъпа и простта будала какво прави нищо този клошар ,ВЕРНО Е ЧЕ ГЕОРГИ ИВАНОВ БЕШЕ НАГЛЕЦ НО ИМАШЕ РЕД И ДИСЦИПЛИНА А СЕГА ВСИЧКО СЕ РАЗПАДА !!!

 • Няма да се спрете да злословите и да си измисляте филми, като повод непременно да напишете нещо лошо за г-н Беливанов. С човешките трагедии не трябва да се спекулира. Спекулирането с истината не води до добро този, който го прави. Няма да върнете стария кмет, защото хората се отвратиха от неговите далавери. Няма да върнете и БСП, защото тя пък е най-големия символ на корупцията. Мислете с главите си, че изборите са скоро.

  • Абе смешник не те ли е срам бе ! Хем пишеш да не се политизира човешката трагедия хем накрая агитираш за кого да се гласува ! Нещастник !

 • Зададох един въпрос на мои познати защото не се почисти центъра да се хваля пясак и препарати та да не се убие някого ами много скъпи плочките били и щели да се разрешат попитах а човешкия живот. Плочките маи са по скъпи това за сажелние е Балгария

 • МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА СКОРО КАЗВАТЕ АЗ ПРИЗОВАВАМ НИКОЙ ОТ ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХМЕ ЗА НА РЕФЕРЕНДУМА ДА НЕ ГЛАСУВА СЕГА ЗАЩОТО НАГЛО ПРЕНЕБРЕГНАХА ВОТА НИ

  • Ти нормален ли си?!!!
   Точно с тоя чалгарски референдум групата простаци около Слави Трифонов избъзика цялата държава и чрез механизмите на парламентаризма искат да бетонират олигархията в управлението на държавата ни!

  • Всеки говори и напада Общината, ами хайде, да се организираме и всички на протест!

 • Алоооо, гробарите от общината, в сряда минах от там,ами не сьм Максим Стависки,бе мафиоти мрьсни!

 • Бог да прости човека! Но той е само още един повод хората да си излеят тревогите. Защото е безобразие да изоставиш всичко в тоя град да потъва надолу. Общинарите да не се гневят на хората, че недоволстват. Щом толкова много хора се бунтуват значи нещо не е наред. Кмета не си върши работата. Общината не работи както трябва. То се вижда и хората усещат. Не става дума за поддръжници на стария кмет, а за трезво мислещи хора, които правят разлика „преди“ и „сега“. Разликата е очевадна. За съжаление в ущърб на града и неговите жители. Засрамете се г-н Беливанов. Млъкнете общински лакеи. Вършете си работата. Никой не очаква геройства от вас. Просто работете.

 • КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ ХАСКОВО ИНФО, ЧОВЕКЪТ ПОЧИНА ОТ ИНФАРКТ. СЪДЕБНИЯТ ЛЕКАР СИ ГО КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ. КАКЪВ ЛЕД, КАКВО ПОДХЛЪЗВАНЕ. НЕ ЧЕ ОБЩИНАТА СЕ СПРАВИ С ПОЧИСТВАНЕТО, НАПРОТИВ. УЛИЦИТЕ СА В БЕЗОБРАЗНО СЪСТОЯНИЕ, НО ТОЗИ СЛУЧАЙ НЕ СТАВА ДУМА ЗА ИНЦИДЕНТ. ВИЕ В ХАСКОВО ИНФО СТЕ НЕКРОФИЛИ

  • анонимко , инфаркта навреме овладян се лекува ,но когато и глвата ти е строшена и останеш без кръв..кой е некрофила..защо му издаваш присъда на човечеца..бог да го прости…

 • Що за хора са тия от общината?
  По цял ден си клатят краката там без да вършат никаква работа.
  Трябваше да си отиде някой ли за да вземете мерки.
  Бог да го прости!

 • То пък т.нар. медия хасково.нет все едно са светци – изтривалки общински, лакеи кметски, послушковци гербаджийски, тъпанари

 • С хорската неволя правите сензация! Моля снимките да бъдат премахнати! Все пак не мисля, че е нужно от всички тези снимки на клетия човек! Това е трагедия и мен лично ме разстройва, а все пак не мисля, че и близките на човека биха се зарадвали да го гледат така.. Имайте малко уважение!

 • Ха-хааааа,кефи ме,че гробарите и на сьн се стряскат от Г. Иванов. Ти им казваш,че за нищо не стават,те Г. Иванов,та Г. Иванов. Аз ви казвам,че за ГРОБ ще гласувам само при едно условие-Г. Иванов да ви води листата. Иначе,хванете ме за оная работа.

 • Без да се спори за причината за смъртта на този човек лека му пръст е факт че град Хасково е тотално занемарен град.Толкова ли е трудно след спирането на снеговалеж да мобилизираш работници които да изчистят поне пешеходната част на града.Не да имитират дейност като оставят една утъпкана пътека а наистина да изчистят центъра и тротоарите по централните улици от леда.Приличаме на някой посредствен потълнал в кал град от далечен Сибир.Вечер по доста улици няма осветелние.Пълно е с кучета по улиците и как мамка му няма да може да се справи цяла община с 50 кучета.Излиза че да управляваш община не е толкова лесно и плюенето преди години по предишния кмет Иванов е било наистина популизъм.Хасково нито ще се развие икономически,нито ще спрат да бягат младите хора поне тези които останат да живея тука да имат възможността да живеят в един чист подреден и спокоен град.Ако това не успеят да осигурят управляващите общината то по добре да се махат.Предишния кмет хубва или лош поне за него се пишеше всекидневно по нещо а сегашния никой не го знае кво прави къде го прави.Тоз Беливанов изобщо на работа ходили .Предишната община беше колоритна тез са верно некадърници

 • аз съм очевидец който се обади 3 пъти на 112 за да съобщи за инцидента а те ме разпитваха 2 минути за това на каква възраст е пострадалия и тем подобни. Помолих ги 3 пъти да пратят линейка а преди мене имаше още двама трима които се обадили но уви бърза помощ не пристигнА ЧАКАХМЕ 30 МИНУТИ медиците да пристигнат а МБАЛ е на 8 минути път пеша. Срам и позор! инцидентът се случи в 13:20 а горкият човечец почина в 13:47 и медиците все още не бяха пистигнали. 30 минути са напълно достатъчни за да почине човек от кръвозагуба. Оказва се че обикновенитв граждани на град хасково са по доблестни макар и не по професия живото-спасители от хасковските лекари. Мъже очевидци направиха всичко възможно за да спасят невинния старец. Глътна си езика и му го изкараха а след минути сърцето му спря и му направиха сърдечен масаж който за съжеление не помогна , а къде бяха през това време работниците от спешното ? А сега след инцидента се сетиха да изчистят и леда а трябваше ли нещо подобно да се случи за да го изчистят ? Трябва да се съди първо МБАЛ за професионалната неотговорност която проявиха а след това и общината за несвършените задължения, с което застрашават жителите на града.

 • това е театър ,постановка против кмета Будаливанов,зам.кмета Консулов-крадеца рушветчия и помака Балкански -Родопски
  Да гласуваме пак за Герб,щото без тех е скучно,

 • Бог да прости човека. Няма да забравя никога каква некадърност срещам тази зима. Аз съм ЗА Протест за сваляне на власта в гр.Хасково. И то незабавно. Как ще издържим до края на мандата незная. Не гласувах за сегашния кмет,няма и да гласувам.

 • Община Хасково е семейна фирма за семейство Гаргови, за семейство Консулови – майка и син ,а тази Гергана Бояджиева съветничката от Герб е със съмнителна репутация на лека жена ,на повикване.

 • Жалко за човека. И добре, нека не спорим за причината за смъртта. Но около тази смърт, а и друга имаше скоро, някак си мрачно се върти въпроса: Кога един град има истински стопанин и кога един град има нищонезначеща пионка, седнала в кметския стол. Нека всеки прецени какъв управник на града е полезен и потребен – опърничав, груб, себичен, независим, работещ Стопанин или тих, почти заспал, невидим, ням, незабележим, безидеен Кмет. Не цитирам имена. Не правя алюзии. Управлението на един град не е лъжица за беззъби и зависими хора. Вече не. Мина времето на Априлския пленум. Движението напред на един град не става с разрушаване на вече построеното. Бъдещето е за смелите, удрящите по масата, отстояващите нуждите на хората. Дори да изглеждат злобни. И накрая – Достойните хора признават грешките и безсилието си да се справят с нещо и се оттеглят също така достойно.

 • Коя е тази Гери-съветничката?Щом е на повикване,може ли малко повече инфо.Да не би да работи в НОИ?

 • т.нар. медия хасково.нет наистина цензурира коментари и трие такива. Има една смотана долна и проста бостанджийка, която заедно с дружките си сън не спи, за да чете дали няма някакви негативни коментари за нея – и веднага звъни, за да се трият и махат. Тоя същата долна и проста, наказана от живота с тая селска физиономия няма как да знае кои кога и какво пиши за нея. Може ли да огрее всеки един форум и сайт където се дават коментари – така че колкото и да се пука от яд и злоба това недоразумение на природата никога няма да знае какво е пропуснала да се изтрие. Чети народе и се образовай какво представлява директорка бостанджийка със съвет от същите прости, гадни, мазни и некадърни дружки.

 • Как няма да се разпада града – навсякъде шуробаджанащина и назначения на нагласени хора – къде в друг град се е видяло да спуснеш от нищото проста таксиджийка на директорски пост в училище – ей изпотроши се краката тая селянка докато да вземе едно директорско място. Лошото на привидното, е че поне проформа трябва да се „вземе“ един конкурс – ама тази трябваше за няколко да почете, за да си го „вземе“ . И то в Хасково, в София не можа нещо да премине бариерата със отблъскващата си физиономия и мизерните си финанси. И от как се е окопала на поста – коли и беси, подменя хора, назначава дружки, върти далавери, изживява се като праведен гражданин и си мисли, че трупа рейтинг и уважение – ама хората вече не могат да понасят гадната и физиономия и снобското, просто и селско държание. Прасната и в лицето и в устата.

 • Беливанов още в понеделник сутрин да си подава оставката. Другият некадърник шефа на Общинска фирма „Екопрогрес“ Диян Петков също. Няма такава пародия на управление на град.

 • бог да го прости човека.
  разписано е и всекидневно ни го тръбят онези с кочана с глобите от общината ,непочистен тротоар глоба .но главната улица е общинска при това има смъртен случай..ще излезне ли някой да поясни на хората какво се случва ??има ли доблест тази община ..преди дни пред полицията..тупна се човека и бере душа в болница .сега смъртен случай..това е безотговорност !!!!

 • НА МЕТРИ ОТ ТАМ НА ИЗЧИСТЕНИТЕ ПЛОЧКИ ОТ КЛИМАТИЦИТЕ НА ИГРАЛНАТА ЗАЛА ИМА ТАКАВА ПЪРЗАЛКА ТЪНКА И НЕЗАБЕЛИЖИМА И УТРЕ МИНЕТЕ ОТ ТАМ И ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ В ДУМИТЕ МИ..
  И КОЛКО Е БЕЗОБРАЗНО И БЕЗОТГОВОРНО ВСИЧКО .1 КГ.ЕДРА СОЛ Е МЕЖДУ 40 И 50 СТ..ТОЛКО ЛИ ИМ СЕ СВИДИ ДА ПОРЪСЯТ..

 • Нехайството на местната управа в Хасково за зимната обстановка мина всякакви граници! Хората стоят като затворници в домовете си, защото някой не си е свършил работата. Изобщо не ни интересува чии са фирмите за почистване, умират хора заради тях! На кмета май му е замръзнал мозъка… да си ходи откъдето е дошъл!

 • Семейството на починалия човек, може да съди общината, ако желае. Всеки пострадал от непочистен лед на пешеходни алеи и тротоари също може стига наистина да е пострадал.

 • Не се разбива ледът, защото щели да се строшат плочките под него! Разберете, плочките са важни, а не хората !!!

 • нека лежи на съвеста на Беливанов, той носи отговорност,колко време мина от как се изваля снега?По НЕКАДЪРЕН КМЕТ сме нямали!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.