Областният управител сред номинираните от ГЕРБ за депутати

Хасково

Областният управител Станислав Дечев е сред получилите най-много номинации за народни представители за предстоящите на 26 март избори за парламент. Това стана на номинационното събрание на ГЕРБ за кандидати за народни представители в Хасково.

Осем са номинирани за депутати, като най-много номинации са получили Делян Добрев, Евгения Ангелова, Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Делян Добрев е представил кратък отчет на работата си като народен представител от Хасково в последните 2 г.

39 коментара

 • Разгледайте снимката -бащата Добрев,пълен мизерник ,нагаждач,гони келепира откак се е пръкнал,Беливанов прави отчет да бяха го издигнали,забравили са Иван Панайотов,началника на образованието и Милена Михайлова директорката на у- ще Васил Левски /собственичка на всички паркинги в града и на 86 таксита от фирма М комфорт най кадърните граждани на селото Хасково. Хвала на тази загрижена за народа си партийка.

 • божеее,тоя на две магарета слама не може да раздели, а те за депутата го гасят

 • На външен вид даже му личи колко е прост и некадърен. По смотан областен сме нямали.

 • Не пишете глупости! Според мен за първи път имаме областен, който се справи много добре с изпитанията пред него.

  • Пий си редовно лекарствата! Ама не розовите „Гербераст“ за розов мироглед!

 • Умирам си от кеф да дразня герберастите. И сега няма да пропусна-ако номинирате Георги Иванов,твьрдо гласувам за вас, иначе имате много “ поздрави“ от менеееееее !

 • Викахме му Станиславчо магарето,що до 7 клас не знаеше таблицата за умножение.

 • Как няма да забравят за лицето ММ – ами тя е пълна селянка, лиже маже и коленичи пред всяка власт само сметка да има. Но напоследък напълно се е самозабравила – сдърпа се нещо с ВИП жената на губернатора, щото се уплаши, че вече няма да е областен. Не е очаквала, че ще се издигне в депутатин човека. Ама той уреди жена другаде на работа, пък М-чето да духа супата – за нея нито депутатски пост, нито растеж в минестерството. Може пък сега за шеф на образованието да я цанят. Ако предишната мижигтурка не успее пак да се вреди със теманета и роболепничене! Долен народ дето превърна образованието в подигравка, изпълнение на заповеди и нагласена статистика. Всичко се разпада и е късно да се възстанови!

 • За награда, че град Хасково още не е изчистен от снега!Областния депутат! Това е пълна глупост!

 • То ако ставало с духанена супа всички щяха да са подредени – ама други работи изглежда духа оная забравената и самозабравената!

 • За пръв път ще гласувам за БСП. На какво ниво накараха ГРОБ(ГЕРБ) България.

  Все едни хора влизат на парламанета,все млади хора излизат от БГ

 • ОТ ПРОСТИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КРАДЦИ САМО ФАЛШИВА МУЗИКА СЕ ЧУВА. ОТ УМРЯЛ КОН КАТО БСП САМО РИТАНЕ ПО КОКАЛЧЕТАТА, АМА НЕ МОГАТ ДА ГИ УЛУЧАТ, ЧЕ БАБИ И ВНУЦИ СА ИМ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ. ТАМ ПО РОДОВИ ПРИНЦИП Е ВСИЧКО, ТА ЗАТОВА ЛЕСНО СЕ РАЗПОЗНАВАТ.

 • Егати тъпака е тоя областния, пък и всички н снимката имат измъчено простатечски вид. Егати камдидат депутатите, егати областта, егати общината, егати кмета. Жалко за Хасково. Беше хубав град. Сега си е направо ледена пустиня.

 • Ако някой гласува за герб цял живот ще знае че така е зачеркнал бъдещето – своето и на децата си.

 • Що не искате амбициозното селянче М….чето за депуттка бе – знаете ли какъв цирк ще спретне в парламента тая застаряваща дивойка от митница града. Тя като налапа микрофон става интересно – такива изказвания с патос и лъжи прави за пред медиийте, че депутатите бледнеят пред нея. А пък като се разпени такива заплахи и простотии ръси, че бъдещият парламентарен контрол по телевизията ще бъде с най-висока гледаемост от всички предавания. Народа много обича простотии, излагации и смешници да гледа!

 • Инициативен комитет от циркаджии, земеделци, таксиметрови шофьори, лапачи от паркинги, послушни учители и дружки издига кандидатурата на ММ за патка, извинете – депутатка! Да се преразгледа решението на герберите, щото на тая страна и трябват в парламента устати депутатки, с мощен глас, умеещи да крещят, да лъжат, да се преструват и в същото време да крадат, да унищожават хора, да мачкат и рушат. Глас народен, глас ….можи…..

 • Не се шегувайте със сериозни неща – шега, шега, ама не на шега тази !илена може да замине по стълбицата нагоре. Парата прави успеха – колко и е да си купи депутатски пост или най-малкото шеф на РУО. Не я амбицирайте с писаници, защото тази госпожа амбицира ли се да докаже нещо – минава през хора и трупове, само и само да е на нейното. Що се отнася до приказките и – и те като нея са недодялани, необмислени, първосигнални и първични. Да не ни се случава тази личност да получава повече власт от настоящата която има, защото повече простотии ще натвори и повече народ ще прегази. Оставете я, защото рано или късно ще се удави в собствената си злоба, некадърност, двуличие и лъжа.

 • По добре рано, отколкото късно. Ако може веднага – да се омита даже от града и да ходи да расте в кариета. Такава ламя за власт, почести и медийни изяви няма в града, може би и в целия регион.

 • И да надавате вой и да не надават – все тая. Лечение от тая проста бостандийка няма. Като чума е, дето няма измъкване веднъж хване ли те – докато не ти изпие кръвчицата няма спасение. Тя затова е толкова енергична тази бизнес дама, директорка и превозвачка – защото се храни с хорската енергия, със живеца и уменията на другите. Без да вампирства това същество до никъде няма да стигне.

 • Тука на хорър заприлича направо – вампирки, вещици и зли сили. Като че ли на този град не му е достатъчна некадърността, далаверите и кражбите на боташите и големците. На мястото на ММ досега всеки да е почервенял от срам за всичко, което я обвиняват. И да си е заминала.То верно, че писаното обикновено е творчество, ама народа е казал – „Без огън, няма дим“ . Пък на тая директорка коминчето й пуши откак се нагласи на директорското местенце!

 • Абе кмете – докога ще си затваряш очите за нарушенията на баш таксиджийката в града. Какво слушаш мазният и тон като дойде на среща и тупането в гърдите какво била направила и колко още планове имала. Безкрайно принципната и честна личност на М М как се добра до паркингите на града. Колко губи общината, респективно гражданите от възможността тая лъжкиня да лапа всекидневно пари. Как се добра до директорския пост, чрез пореден опит. И тая смотла има наглостта да се държи като върховна сила и да се хвали на ляво и на дясно колко е работна, недооценена и неопарвдана. Горката тя – дето всичко с пари си купува. Айде да си купи с пари и уважение. Нещо не се получава – народа няма да мълчи за всичко, което парясницата върши!

 • Не излагайте града с дори само с номинация за депутатка на ужасната госпожа цитирана в първия коментар. Тази жена определено не е със всичкия си – има явни и прогресиращи отклонения в поведението си, мени настроенията си през минута. Има проблем в комуникацията с хора, не може да изложи ясно и подредено една последователна мисъл. . Побеснява, когато не и четат мислите или времето не се движи с нейното темпо, а напоследък и забравя повече от склеротиците! Ако все още няма жълта книжка, непременно трябва да си я получи. Иначе не е честно!

 • Не бе будали, тази просто я гони критиката. И не е вече девойка, ами баба. Аман от недоразбрали!

 • Познайте коя е най-мразената директорка на града в училище – най-злобна, най-долна, пълна нервачка и тиранка, освен да командори от нищо друго си няма понятие, защото е болна на тема амбиции и показничене!

 • Понеже предишния кмет си прибра Баба Яга. Сега на пилона има едно свободно място за такава. Нека М М да се кандидатира за тази работа – и без това тая на Баба Яга прилича, пък и цъдките си ги има. На пълен щат ще да е – там на пилона, като символ на града. Не в парламенат да ходи – там не е подходящо за тази проклетия!

 • Колко е мразена е тази жена е субективен въпрос, но колко е одумвана – изглежда твърде много. Щом за една директорка на училище се дават такива мнения, значи най-вероятно не е чиста работата. Освен пиперливи и негативни коментари, много фактология се излага напоследък за поведението на тази личност. И ако и половината е вярно следователно годпожата много е сгазила лука. Достатъчно, за да си замине от директорския пост.

 • Ами като не иска сама да си замине, ще се наложи някой да я изпрати. Какво се е запряла като инатливо магаре и не мърда, не ще да си ходи – виж ма мамо, директорка съм, успях да си „взема“ конкурса от н-тия път. Стигнаха ми бонбонките.

 • Стенли, бре вземи я тая ненормалната директорка с тебе в София – тя нали за реализация мечтае. Да ходи по високите етажи, да си показва костюмчета и тоалетчетата. Нека някой друг се порадва на това „съкровище“ – то от толкоз интилект, кръсутъ и ЕМбиции направо отесня града! Не го задушавайте в тоя еснафски град, това кадърно нещо. Нека този къс самородно злато да грее от столицата над цялата страна. Нека да се впрегне потенциала на това енергично диво йче в нещо съзидателно, че вече не останаха хора дето да трови и тормози. Изпокри се народа, почна да се спасява. Пък постоянните жертни и спраринг партньори на злоботията на М-чето нещо взеха да издават багажа – ако и те избягат, с кой ще се забавлява гостожъта.

 • Сега на тая кучка хич не и е забавно. Искат на горката паркингите да и вземат. Брях, с какво ще се храни тая застаряваща проклетия. Тормозът над хората вече не и стига и се чуди какви нови мръсотии да заформя. Сега е малко заета да си варди бизнеса, ама после като се разфучи, голяма „забава“ ще пада. Още глави ще падат – още нагласени кадри ще си слага тая патка. Тя е като натъркана с люта чушка – няма спиране за нея и на околните не дава дъх да си поемат. Ненормалница извратена е тази госпожа.

 • ГОЛЯМ СМЯХ! ХА-ХА-ХА! В ХАСКОВО ЕДИН ЧИТАВ ОТ БСП НЕ МОГАТ ДА ИЗВАДЯТ, ЧЕ СА СИ ПОРЪЧАЛИ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ОТ СОФИЯ. САМО ЧЕ С ЕДНО ЧУЧЕЛО НЯМА ДА СТАНЕ. ТУК НЕЩАТА В БСП СА ТОЛКОВА ТРАГИЧНИ, ЧЕ И ПАРТИЗАНКАТА – МИЛИОНЕРКА КУРНЕЛИЯ ДА ПРАТЯТ, ПАК НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ ГЛАСОВЕ.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.