Сърдечен арест причинил смъртта на падналия на леда мъж

Хасково

Причината за смъртта на възрастния мъж, който вчера почина на заледената пешеходна зона в центъра на Хасково, е сърдечен арест. Това показва извършената от съдебния лекар д-р Христо Еленски аутопсия.

Заключението е, фаталният край е настъпил в резултат на спирането на сърцето. Докторът допълни, че при падането на леда мъжът е ударил главата си и има рана.

Както Haskovo.info писа, мъжът издъхна вчера в ранния следобед пред много свидетели до часовниковата кула. Очевидците разказаха, че той се е подхлъзнал и паднал и е бил жив в продължение на 15 минути. Пристигналите след 20 минути медици констатираха смъртта и предположиха още тогава, че мъжът е получил сърдечен арест.

12 коментара

 • за пореден път има подвеждаща статия и след това истината излиза на яве. Вчера хубаво настроите народа, че човека е паднал заради леда днес написахте истината. Вие не сте новинарски сайт, а жълти клюки.

 • А сърдечен арест на близо 80 години и човек с бастунче НЕВЪЗМОЖНО, как става тая работа. Не ви ли е срам журналистите? Направихте такъв панаир от един край на живота на човек, всеки ден умират хора. Съболезнования за близките! Безумие беше вчерашния „пожар“ според който как тоя здрав прав човек паднал на леда пък кръв пък закъсняла линейка . Днес хоп гасим ентусиазма щото било сърдечен арест. ЗАсрамете се! Само сензации си търсите. Ми порверявайте ги тези неща . Дали пък не ви е платено да нагнетите едно напреженийце преди изборите????

 • ООооо сега днес вече станахте истински новинари? Давате истинска информация и не давате грозни заглавия с обвинения.. Вие сте пародия.. Човека лека му пръст, но този път вие прекалихте с тези грозни заглавия и обвинения..

 • Да не повярва човек, че има статия от вас с вярна информация. Лека му пръст на човека. Статии с подвеждащи заглавия никому ненужни… Сърдечен арест е състояние, което не се случва при падане… Човека нека почива в мир и спрете да спекулирате! Грозно е!

 • Да почива в мир. От ламтене да сте „медия“ давате грешна информация. Сега излезна истината на яве.. Ще се извните ли за вчерашните си заглавия?

 • Ами то днес вече информацията вярна… Ама вчерашната глупост как ще измие срама Ви от лъжата? Общината все ви е крива… Жълтини има само в тоя сайт… Човека да почива в мир и Бог да го прости!

 • Виждате ли мрамора положен около плочките ? Пързаля се даже и когато няма сняг.

 • Някои общинари ще се насерат от кеф че човека умрял от проблем със сърцето. И вашто време е дойде. Скоро. Много скоро. Беливанов и свитата му некадърници е си ходят! Иде Видьовден.

  • не знам за общинарите, но като гледам Вас много ви е яд, че човека не се е причукал от падането… по коментара Ви личи.

 • Хасковлия, летящ на въздушен балон, установил, че се е загубил. Той се спуснал по-ниско и забелязал на земята човек. Спуснал се още и се обърнал към него:
  – Простете, можете ли да ми помогнете? Аз се разбрах с един бивш депутат да се срещнем още преди час, но не знам къде се намирам сега.
  – Вие се намирате на въздушен балон на 3 метра от повърхността, на 41.931111 градуса северна ширина и 25.5575 градуса западна дължина.
  – Вие сигурно сте някой от бившите служители на община Хасково?
  – Да, как се досетихте?
  – Вие ми дадохте абсолютно точен отговор, но аз нямам никаква представа какво да правя с тази информация и все още съм се загубил. Откровено казано, вие с нищо не ми помогнахте.
  – А вие навярно сте новият кмет на община Хасково?
  – Да, и как се досетихте?
  – Ами не знаете къде се намирате и накъде отивате. Издигнали сте се дотук благодарение на въздух под налягане. Дали сте обещание, което нямате представа как да изпълните, и очаквате хората, стоящи по-ниско от вас, да решат вашите проблеми. И накрая, намирате се в същото положение, в което бяхте преди да ме срещнете, но неизвестно защо, за него се оказах виновен аз.

 • Абе докторе и вие ГЕРБери, как се живее 15 минути със спряло сърце? По вероятно е – подхлъзва се, пада, утря си лошо главата, мозъка спира, но сърцето работи още 15 минути.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.