Любопитно

Гришо даде пресконференция с тениска „Хасково ненадминат“

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се появи със специална тениска на пресконференцията си пред българските медии преди старта на турнира „София Оупън“.

На фланелката му на английски бе изписано „Haskovo Unmatched“, което в превод означава „Хасково ненадминат“.

Хасковлията е в София с половинката си Никол Шерцингер.

Родният град също очаква любимеца си, като това най-вероятно ще стане след турнира в столицата, разкриха за Haskovo.info запознати.

Григор Димитров

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фен
Фен
04.02.2017 21:31 21:31

Гришо е велик! Но кое Хасково рекламира с тая тениска и дали си вярва че в момента Хасково е ненадминато? Ненадминато е само безсилието на кмета на тоя град да го управлява. И след неговия мандат, ако го изкара докрай, Хасково ще е едно голямо тъпо село.

Тенис клуб Хасково 2015
Тенис клуб Хасково 2015
04.02.2017 23:40 23:40

Точно сегашния кмет даде право на клуба на Гришо да си направи база. При предишния беше емигрирал във Варна. Сега Григор Димитров е картотекиран в тенис клуб,,Хасково 2015,,. Правете си изводите кой на кого помага! Браво Гришо! Браво Беливанов!

Федерер
Федерер
05.02.2017 11:01 11:01

Хасково не е само тенис, нали? Тенисът касае не повече от 0.005% от жителите. Какво става с живота на останалите в тоя „ненадминат“ с падането си надолу град благодарение на „талантлививия мистър“ Беливанов? Останалите бяха зарити в снега и леда, оставени без вода и осветление, потънали в боклуци. И нека е ясно Гришо върви нагоре благодарение на себе си. Не приписвайте на Беливанов заслуги каквито няма.

Диана
Диана
05.02.2017 11:58 11:58

Означава „Хасково несравним!“
Много ми харесва, ще си купя на турнира.

Back to top button