Ледени късове строшиха стъклата на две коли пред общината

Хасково

Ледени късове са се стоварили върху паркинга пред общината от сградата срещу кметството. Потрошени са стъклата на две коли, като едната е на общинския съветник Красен Ангелов.

Инцидентът е станал малко след обяд, когато в центъра е пълно с хора.

„Добре, че в този момент не е имало хора долу или в колите. Сега сменяме стъкла и това е“, заяви пред Haskovo.info Ангелов.

Haskovo.info припомня, че в края на януари снежна лавина се стовари и върху Пежо на хасковската улица „Алеко Константинов“ и смачка колата.

Паркинг

11 коментара

  • А кой ще глоби общината за непочистените и ледени улици, тротоари и пр. места в града? За причиненото крайно неудобство на гражданите да се придвижват нормално? В крайна смета кой ще ги глоби за това, че кмет и община не си изпълняват задълженията към гражданите на тоя град? Чакаме изборите.

  • Как пък тия ледени късове не потрошиха колата на кмета. Белким тогава разбере за какво ледено бедствие иде реч в Хасково. Иначе да си седиш само в кабинета е удобно, топло и безопасно. На това кмет ли му викате. Закопа града.

    • Порчо, откакто е паднал снега, дядо ти ползва служебния Туарег. Боли го увисналия уй, че ще му потроши колата, която ще бъде ремонтирана с нашите пари.

  • Ей, един път ледените късове да паднат върху точната кола. Щеше да ми е жал, ако бяха паднали върху колата на някой обикновен гражданин. Красен Ангелов ще си оправи колата, иначе казано бълха го ухапала. Пък и да вземат да се замислят всичките там от общината на колко още места има и висулки и сняг надвиснал над главите на минувачите. Ами то в един момент не знаеш къде по-напред да гледаш на горе за ледени висулки или в краката си за ледена пързалка. Пък ако е останало още малко висящ лед от другия край дано уцели колата на Адриана!!!

  • Ледените късове трябва да паднат върху тъпата грозна тиква ДОБИ БЕЛИВАНОВ !!!!!!

  • Как пък не можаха да се стоварят върху големата кола на оная долна превозвачка М.ката . И тая има за какво да я наказва онзи отгоре. Ама ако скоро не започне после с лихвите ще трябва да я наказва и няма да успее за всички мръсотии да я накаже!

  • Слончето Красен доста открадна от тая община и пак продължава. Сега да си купи сам един джам!

  • Не ледени късове, ами уволнение да се стовари върху главата на оная проста селянка. Не стига че постове си купува, ами и медиите подкупва. Противната й физиономия непрекъснато наднича от някоя медия или стои начело на статия – защото госпожата била директор на училище. Това училище съществува много преди тая злобна, некадърна и лъжлива фръцла да си „вземе“ конкурса. И ще продължи да съществува и без нея, както е било само преди три години. Да се омита тази мръсница, защото безобразията които върши вече са в пълно нарушение на закона. А за морал и чест и човещина при това нищожество и дума да не става!

  • Ха-ха, май катеричката пъргавелка пак се разхвърчала. Ама този път горската гора е възбудена и превъзбудена. Кой кога ще натири – катричката цялата гора. Или горските жители ще прокудят катеричката!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.