Хасково

Хасковлийка блъсна с Форд 31-годишна пешеходка в „Орфей“

45-годишна хасковлийка с Форд е блъснала 31-годишна пешеходка в кв. „Орфей“, съобщават от пресслужбата на полицията.

От удара, пешеходката е с охлузни рани на десен крак и дясна ръка, обработена в „Спешно отделение“ МБАЛ-Хасково и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

С фрактура на 2 ребра е 33-годишен мотоциклетист. Около 20 часа в село Орешец, харманлиецът подкарал мотоциклет Кавазаки с несъобразена скорост с релефа на пътя. Загубил е контрол и е паднал от мотора. След преглед е освободен за домашно лечение.

Несъобразена скорост е причинила катастрофа на пътя Симеоновград – село Троян. 20-годишен симеоновградчанин е управлявал лек автомобил Алфа Ромео без да се съобрази с неравностите по платното и се е ударил в крайпътна канавка. От удара е пострадала возещата се в колата 15-годишна девойка от града, която е с комоцио, контузия на главата, настанена в „Хирургично отделение“ на МБАЛ-Хасково, без опасност за живота. Пострадал е и друг 20-годишен пътник – с рана на главата, прегледан и освободен за домашно лечение.

В ивайловградския арест до 24 часа е задържан 40-годишен жител на село Розино, заловен от автопатрула да шофира колата си с 1,23 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button