Дупка до дупка по „Васил Левски“, багери влязоха за леда и в „Република“

Хасково

За множество дупки, които са се отворили след снега и по хасковския булевард „Васил Левски“ сигнализираха читатели на Haskovo.info, които изпратиха и снимки.

Хората недоволстват, че трошат колите си в неравностите, които не могат да се избегнат, защото някои участъци са силно разбити.

СнягКакто Haskovo.info писа, в края на януари от общината започнаха изкърпване на дупките по улиците, които се отвориха след големите студове. С 4 тона студена смес ще бъдат закърпени едни от най-проблемните участъци по булевардите „България“, „Съединение“, „Раковски“, „Освобождение“ и „Васил Левски“, а така също по улиците „Св. св. Кирил и Методий“ и „Стара планина“.

Сместта обаче е временно решение, защото както стана ясно с ремонта на магистралата, тази технология издържа за кратко.

Късно вчера багери влязоха за почистването на леда и по улиците на хасковския квартал „Република“.

Хората там изпратиха снимки за да покажат, че най-после са се сетили и за техните улици.

Изпрати новина

11 коментара

  • Багерите да влезнат ама не за леда,а за незаконните къщи на крадците на ток и водя която им плащаме ние българите.

  • СРАМОТА ЦЕНТРАЛНА ГРАДСКА ЧАСТ ОЩЕ Е В ЛЕД КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КВАРТАЛИ ДАЙТЕ БАГЕРА ПРИ НАС А ТАМ ИЗПРАТЕТЕ ТАНКОВЕТЕ

  • Такава потресаваща некомпетентност и безсилие, каквито демонстрират всички от общината начело с кмета, няма на света. Ако изкарат целия мандат ще превърнат Хасково в селище със затихващи функции без шансове за възраждане. Тежко ни и горко.

  • Навсякъде има дупки, както навсякъде има неразчистени и заледени улици и тротоари. Ма на кой му дреме от общината, те си имат площад дето го изчистиха един месец след като валя сняг! Смях и сълзи. Лед и потрошени коли. Дупки и разбунтувани граждани. Ха дано, ама надали.

  • А в тая вода как се пълнят дупки?? Аз не знам,пътен инж.съм. нали проблавах със студена смес-ефекта беше три дни…. ще се наложи да се потърпи докато изсъхне

  • Като е зима и има вода защо изобщо потрошиха толкова пари и труд да пълнят дупки. Малоумници.

  • Егати общината – или пълно бездействие или ако свършат нещо ще е безсмислено и некомпетентно. Жалка работа !

  • Смятам, че е редно да се чисти по улиците, където се плащат повече данъци – напр. Тутракан, Одрин.

  • В общината явно с конкурс ги избират от некадърни по некадърни,голяма простотия е да се пълнят дупките в мокро време ,в Австрия съм гледал как правят кръпки идеално ги подсушават с топъл въздух после с прахосмукачка изсмукват всичко,мият с кореселин,после обилно мажат с нискотемпературен битумен грунд и отгоре друг битум по гъст и накрая полагат сместа и валират,ама и тя трябва да е качествена а не като нашите боклучи дето и водата ги разтваря.Технологията не е трудна и се изпълнява от 2 ма човека .

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.