Хасково

Лед се стовари и рани млада жена в центъра на Хасково

Ледени късове се стовариха върху млада жена на тротоара зад Първа поликлиника в Хасково.

Инцидентът стана малко след 11 часа. Жената минавала по тротоара, когато върху нея се стоварил тежкият лед от покрива на магазинчетата по булевард „България“. Пострадалата веднага беше прибрана в един от магазините до пристигането на Бърза помощ. Жената сама се качи в линейката, но по лицето й имаше кръв.

Инцидент

На място пристигна и пожарната, която започна разчистването на леда от съседните стрехи.

От магазините обясни, че досега три пъти са чистили висулките. Хората обаче били безпомощни срещу леда, който се образува на покрива.

Инцидент

На мястото на инцидента пристигнаха от КОРЗ и секретарят на общината Биляна Димитрова. От КОРЗ заявиха, че досега в Хасково са писали много предписания за почистването на сняг и ледени висулки. Имало и наложени глоби, но не се ангажираха с конкретни случаи и точна бройка.

Инцидент

Haskovo.info припомня, че това е поредният случай в който лед пада от покривите на сгради в областния град. Досега имаше счупени стъкла на автомобили, но сега вече е ранен и човек.

Малко по-късно от МБАЛ-Хасково съобщиха за Haskovo.info, че пострадалата жена няма счупвания. Ударът е бил основно в лицето и носа. Тя е със замайване след инцидента, но е отказала да постъпи в болницата за наблюдение.

18 коментара

 1. Абе безхаберници недни от общината, какво като сте писал предписани голяма работа сте свършили, измихте си ръцете некадърници такива,хората се изпотрошиха по улиците и тротоарите на Хасково,не ви е срам

 2. НЕ МИНАВАЙТЕ ПОД СТРЕХИТЕ НЕ СИ ПАРКИРАЙТЕ И КОЛИТЕ ТАМ.В КРАЙНА СМЕТКА ОБЩИНАТА СИ ИЗМИВА РЪЦЕТЕ СЪС СОБСТВЕНИЦИТЕ НА СГРАДИТЕ КАТО Е ИЗДАЛА НАРЕДБА ЧЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ПОЧИСТВАТ ВИСУЛКИТЕ ТОВА ПЪРВО Е ГОЛЯМА ГЛУПОСТ И ВТОРО СЕГА ПРИ ИНТЕНЗИВНОТО ТОПЕНЕ ВЕЧЕ НЯМА ВИСУЛКИ ПРОСТО ИЗВЕДНЪЖ ТРЪГВА ГОЛЯМА МАСА ЛЕД И ПАДА ТАКА ЧЕ ПАЗЕТЕ СЕ

 3. на това място беше паркинга на сградата, преди крадеца георги да го актува и продаде.

 4. Хасковлии, спасявайте се сами няма кой да ви помогне – няма кмет тоя град няма

 5. ДЪРТИЯ МИШОК КОЙТО СЕГА Е КМЕТ Е ПОРЪЧАЛ ГЛОБИ ЗА ПОЛОВИНАТА ГРАД ЗА НЕПОЧИСТЕНИ ТРОТОАРИ€ ЛИЧНО НЕГОВИЯТ НЕ Е ПОЧИСТЕН. А И КОЙ ЩЕ ГО ГЛОБИ НЕГО ЗА НЕПОЧИСТЕНИТЕ УЛИЦИ€ ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДЪРТИЯ ГЪРБАВ МИШОК. ЩЕ ВИ ОПРАВИ.

 6. Как не Ви е срам? Кмета ли да изчисти покривите на частните сгради??? Къде е гражданското самосъзнание? Предупредени са всички, глобени има..и пак инциденти щто всеки си вика ам ся що да давам пари да ми чистят покрива…голяма работаДобре че не е тежко ранена жената!

 7. Абе Вълчо ли си Тъпчо ли си не знам. Стига си плямпал за гражданското самосъзнание. Къде е съзнанието на кмета и общината да те питам аз? Щото оставихте хората сами в тоя ужас, че отгоре на това имате наглостта да им търсите отговорност. Ами вие общинари тъ….. Какво направихте а? Хората са бесни. Дано това самосъзнание тяхно се излее на изборите и да ви ометат сички тъпанари.

 8. Мисля, че е крайно време да спрем да обвиняваме някой, че падат лавини и висулки от покривите. Някой може ли да ми предложи безопасен и осъществим начин да се изчисти покрива на една сграда от снега. Ами ако някой падне по време на чистенето на покрив, кой ще е виновен? Така , че малко внимание не е излишно.

 9. ВЪЛЧО ТИ ДА НЕ СИ БАВНОРАЗВИВАЩ СЕ ????????ОТ КАК СВЯТ СВЕТУВА ПАДА СНЯГ ОТ ПОКРИВИТЕ САМО МАЛОУМНИК МОЖЕ ДА СЕ КАЧИ ДА ГО ПОЧИСТИ И ДА РИСКУВА ЖИВОТА СИ ХОРАТА ДА ПОГЛЕЖДАТ НАГОРЕ И АКО Е НАДВИСНАЛ ДА ЗАОБИКАЛЯТ.

 10. Абе давайте бе то една бърсалка има в тоя град и в тая държава ГЕРБ и Кмета. Почвайте ги че да се свършва. Обаче честно да ис кажем пък няма как да се изчистят висулките от покривите , ако хората от тези сгради не ги бутнат , няма да е. Да свършва тая зима че плюнките им свършиха вече…

 11. Как не можа тоа лед да падне на простата глава на оная смотана таксиджийка – можеше да и намести чевиите, че хептен е луднала тая простакеша! Толкоз долна и злобна личност не може сред хора да вирее – да хваща гората или да отива при себеподобните си у Болярово.

 12. Аз , питам тези от КОРЗ , какво правят там ! И този АЛКОХОЛИКА им ШЕФА , заедно сас АНГЕЛ !! Пишат актове ли ,какво ! ОТЧИТАТ ДЕЙНОСТ НА ДЯДО ТИ КМЕТ ! ХА<ХА

 13. КОР за М.-чето,изглежда никак не е задоволена иначе няма да се държи като бясна кучка. Кмете – вземи я озъпти тая мизерница – като раздавате общинските паркинги поне искайте нещо насреща. Кога ще я разледвате тая нервачка – тя както си върти далаверите в града, така ги прави и в училището. Ако не можете да сесправите с тая зверкиня наемете си звероукротители – то бива такова изтървано нещо, ама това вече е за Гинес – човекоподобно чудовище се шири из град Хасково.

 14. Кахърна е тази личност в момента, защото се раздуха историята около паркингите й! Какво си мисли тая никаквица – че ще може да върти цял град на пръста си и ще командва хората и ще съсипва живота и здравето на който си реши. Не разбра ли вече М-но ма, че всичко се връща. Ти ли си най-оправната, най-предпримчиевата, най-проспериращата и най-кадърната? Да, ама друг път. Колкото си смотана във физиономията, толкова си смотана и в това което правиш. Не умееш очи в очи като хората да се изразяваш. Плетеш интриги и сплетни винаги скрито покрито, обградена от зависещите от тебе дружки, които затова и ти се кланят и величаят. Нямаш нито чест, нито достойнство да защитиш позиция, да се обосновеш. ОБЕКТИВНОСТ – тази дума за тебе е забранена! Как ще признаеш на някой друг качествата – винаги трябва да има недостатък, нещо негативно, нещо за което да се пулиш и да обиждаш. Коя си ти ма, че да правиш анализи за живота на хората и да се бъркаш където не ти е работата! Ти ли си единствената с правилно правилно мислене. Ако беше така – нямаше да си толкова затънала в блатото на толкова нарушения, нередности и незаконни неща! Вземи да се кротнеш – по света ли ще ходиш, на свети места ли ще ходиш, по доктори ли ще ходиш, ама вземи си лекувай нервозността, бързашката мания и болните амбиции, защото има справедливост и като те стигне – не се знае!

 15. Ей да му се не види, къде паднал тоя лед. Той не е за обикновени граждански глави. Трябваше да удостои една особено комфортна и себична тиква на още по сбърканата и побесняла собственичка. Тя на тая чисто и празна главата – по празна и от тиква. Ама не може да се усети, каква селска простачка е – от устата и само упреци, капризи и крясъци. Пък постъпките и само мръсотия и кал. Долна крастава жаба е тая никаквица. Всички чакат да се отърват от нея, ама тя не го пуска тоя директорски пост – нали толко се потруди да си го „спечели“ конкурса!

 16. Да и се връща дано цялата „ЛЮБОВ“, която е раздала на колектива оная Бясна нервачка – всичките и „любовни“ жестове да и се изсипят на този ден и дни след това. ДА пие от собствената си „любов“ и „добронамереност“ с пълни шепи. Дето се вика от толкова „любов“ дали ще и понесе сърцето. Защото докато други се пукаха от злобата и -тази мръсница се хилеше ехидно. Гадна хиена долнопробна!

 17. На тази директорка с отблъскващата физиономия, нервашкия характер и простия селски манталитет друго не и трябва освен ЖОПКА. Тая мъж няма ли си да я озъпти. Никой не можа до тук да се справи с това опърничавото нещо!

 18. Нещо нещо, ама се е окопала некадърницата на поста си и не пуска! Хапчета за лекуване на болни амбиции още няма. Има само за констатирана лудост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button