Хасково с нов областен управител, първата задача – изборите и реките

Хасково

Хасково е с нов областен управител. Станислав Дечев е освободен от служебния премиер Огнян Герджиков днес заедно с още 13 областни управители. На неговия стол сяда Минко Ангелов.

Пред Haskovo.info Ангелов обясни, че основната му задача в краткия срок, в който ще бъде областен управител, ще бъде организацията и провеждането на едни честни избори. Разбира се работата ще бъде много като се започне от превенцията срещу наводнения във връзка със снеготопенето. Ще се запозная със състоянието на реките и язовирите и ще проверя дали речните корита са в добро състояние, за да не се стегне до проблеми, коментира Ангелов.

Новият областен управител все още е получил официално заповедта си за назначаване. Очаква се предаването на властта да се случи в следващите дни.

Минко Ангелов е роден през 1963 година. Завършил е “Хранително- вкусова промишленост” и е работил като главен енергетик и директор инженеринг. Има собствен бизнес в сферата на компютрите и информационните технологии. Бил е депутат и съветник в кабинета на министъра на регионалното развитие и благоустройството при управлението на НДСВ, общински съветник и заместник-кмет на Хасково.

40 коментара

 • Вън тъпите и некадърни гербери от града,махнете и кмета – тоя некадърник древен

  • „древен“ или дребен? Само питам. Древен некадърник е много як термин – измислен от много Кадърен човек….

 • Кмета и зам . кметовете са умни и крадливи само за себе си. Консулов е отявлен далавераджия и помнете че на края на мандата ще излезе с по няколко имота

 • А, затова ли тоя Минко беше толкова активен във фейса??? Чакал си е мястото значи!!!!!!!!!!!!!!!!!! Айде да му е честито! Заветна мечта му беше май!

 • Станислав Дечев бе голямо недоразумение,крадлив,тъп,издигна се с купуването на цигански гласове с нашите пари, а колко окраде от тия пари, не е за говорене. Пишман управител завършил с приписване и пищови на изпитите ,а сега се готви за депутатин .

 • А сега, бакалъм. Уволнявай ги г-н Ангелов, да ти е мирна главата. Ето ти списъка на хората за незабавно уволнение, ама незабавно:
  Окръжно пътно управление- инж. Ламбрев, този мошеник, подлога на АБ-то Милев и Хасан; НОИ , оня Огнян милиционера;Държавен фонд земеделие;ОДМВР – Цанков – човека на ДПС;заместника на Цанков и него го знаеш Ненков- съветника на Хасан и Милев от АБ АД; Инспекцията по труда, разбутай и тях; Всички представители на държавни агенции- кадастър и всички останали;Шефа на окръжна болница- човека на Георги Иванов, тоя доктор , как беше, Гелов май; ДАЙ. Шефа на ВИК – оня смешник Тошко еди кой си и той човек на Милев и Хасан,техен кадър.
  Как те тормозеха мишоците преди години.
  Прасни ги всички мишки за да те уважават!

  • Директора на ОДМВР Хасково, всъщност се казва Ангел Цанков Ганчев, но явно се срамува от фамилното си име и затова не се представя с него, факт е че това е главата на мафията в областта и няма престъпление в което да няма пръст о той!!!

 • И с какви трудности се справи предишният областен управител?!С никакви!Действаше от позиция на силата!Зад него стоеше Делян Добрев и Бойко Борисов! Балкан е разликата между Ангелов и бившия обл.управител и като образование и като интелект и като управленско поведение!Като практика , да не говорим за Станислав Ангелов , просто е подставено лице, без личен чар, обаяние, да не говорим за дървеняшкото му поведение. Какъв управленец е той? Никакъв! Каква е професионалната му биография? Никаква!

 • Точно казано!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Станислав Дечев бе голямо недоразумение,крадлив,тъп,издигна се с купуването на цигански гласове с нашите пари, а колко окраде от тия пари, не е за говорене. Пишман управител завършил с приписване и пищови на изпитите ,а сега се готви за депутатин .

 • Хасково.инфо, дайте малко инфо за човека… До колкото знаем той е кадър на БСП, а в последствие на АБВ, от там пък е изгонен със скандал, защото си е гледал личния интерес, а не граждански. Зам. кмет при Иванов… Та ако е вярно, много лош избор. Този кадър на БСП доказва кой дърпа конците на Радев за служебно правителство.

  • ха ха ха та той изредил партиите а ,значи няма да го бива ,виждамго до изборите ,ГЕРБ ще ги бие всички тия мишоци

 • Докарайте сега и Карадаир за кмет на Хасково и ще я опривим работата.Пък само за протокола истинските пилоти подлоги не стават.

 • А сега искаме нов кмет на Хасково

  Да изчистим всички крадци от ГЕРБ-ГРОБ

  Да живее ДЕМОКРАЦИЯТА

 • ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА „ДА“ НА РЕФЕРЕНДУМА ДА НЕ ГЛАСУВАТ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ПОНЕЖЕ ТЕ НЕ ЗАЧЕТОХА ГЛАСА НИ НИЕ ЯСНО КАЗАХМЕ НЕ НА ПРОПОРЦИОНАЛНАТА СИСТЕМА.НЕКА ВИДЯТ КАК СЕ ПРАВЯТ ИЗБОРИ БЕЗ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ

 • Аз съм за АНОНИМНИЯ комента,Човек като МИНКО Анге.ов да си г.едат частния бизнес стига са сменя.и по.итическия си инте,ес добиха се с достатъчно имити и п, и п,

 • Абе,предателче си пада новият областен и кариеристче. Предал е всеки,с който е работил. за такива е ясно-един пьт предател-завинаги предател.

 • Лелееее този ли ще е областен?!! ВЕчният кандидат занещо си! Давам 100 лева на този, който ми посочи една партия през която не е минал Минко Ангелов или не е бил близък до нея. Няма такава , пробва келепир да откачи отвсякъде. И при новия кмет ходи-ама май му отрязаха мераците и той реши да става областен. Да напомня че това е то язам кмет на Георги Иванов който си направи къща в градинката до читалището в кв. Куба. Т.е заради неговата къща няма градинка.
  И Какво им пречеше Дечев- нали само тия дето се заигравали неправомерно за изборите щели да махат и имало съмнение за изборите-не съм чул в Хасково да има съмнения за изборите за президент. Дечев отговаряше за тях. Добре си се справи човека никой не изяви претенции за неговата работа. сега не им е нещо удобен- чиста поличичестка чистка си е. Абе що се чудим що е МИнко Ангелов бе той нали беше в НДСВ пък и служебния премиер също-.

 • Браво, експерт на ниво. Като него трябва да управлят държавата ни. Делянчо да се върне в САЩ, да завърши магистратура и дано поумнее????…

 • Не гонете горката женица – сега като й вземат паркингите от къде ще се храни нещастната тя. Ако и вземете и директорския пост в училището – от къде мъни бре. Фирмата й с такситата залязва. Направо от глад ще умре жената!

 • Ако знаете каква администрация си е създала тая селянка в училището – всичко и е като бащиния. Нагласила е на работа една от една по прости дружки – всички като че ли в устите са си плюли – еднакво смотани, нагли, нахални, изживяващи се като директорки, като висша власт. Напоследък се изпоядоха за вниманието на директорката Слънце, и имаше развижване. Да им се чудиш на тези любимки, дето ту са обичани, ту са натирени какво толкова пълзят пред тази куха бостанджийка – тая няма нито отношение, нито може да защити някого – тя ако може и майка си ще продаде само и само да докаже, че друг е виновен. Тая бяснотия никога не е виновна, никога не бърка, никога не нарушава нищо, никога не върши лоши неща – затова толкоооова мнооого я обичат и не могат да я гледат подчинените й. Мръсна кучка е тая, ама няма приют за нея. Толко бяс не може се укроти и озъпти!

 • Да си ходи и простата М М таксиджийката – до тука с купените постове. Да си взима лабилните и нервозните като нея дружки. Да ходят да си правят частна лудница! Нали е много оправна и бърза госпожата – до утре ще я открие, до други ден ще я напълни. Да ходи да си управлява лудницата, дружките и лудите. Другите хора да остави на мира тая сган бостандижийска!

 • Сега новият областен да почне да разчиства боклуците на директорски постове. Да започне от тази проста превозвачка, селянката М М – пълно разследване на дейността на тая от както я спуснаха за директор на училище. Нека се разрови надълбоко в мръсотиите, които сътвори тази нервачка – изгони сумати хора от работа; назначи си само родата, дружки и ВИП женички – без обяви, без конкурси; харчи училищни пари за капризи и без оглед на нуждите – от ремонт на ремонт, облагодетелства определен кръг от фирми, рекетира родители финансово и не на последно място – не разбира нищо от образование, преподаване и отношение към деца. Сменяйте я тая по-скоро!

 • Лудата катерица да си обира крушите и да ходи да дивее в гората. Най-добре в Африканските джунгли при себеподобните си – там бързо ще изтреби всички останали хищни видове и ще остане само тя – хищната Бакшишка, най неукротимия звяр в града.

 • Хайде, дано най-после махнат и Наска от общежитието. От години я чакаме да се пенсионира, но тя се е пришила за Колев и за началническия стол в кокетния си кабинет и чака поредното увеличение на заплатата. За нея винаги се отделя лъвския пай, че ако все пак някой се събуди и я пенсионира, да може да вземе министрска пенсия. Не се наяде на пари и слава. Луда калинка, ама стара.

 • Чистка на всички нагласени директорки по училищата. На първо място онова бясното бостанджийче – чисто изперкала и ненормална. Тая никаквица без скандали не може да живее – на нея и е в кръвчицата да вади на другите душицата. Толкова мръсна, долна, безчовечна и ниска твар няма. Всичко,което причини на другите от как се подвизава за директорка да и се връща умножено по 10. ДА опита от собствените си „добрини“ и собствената си „мека ръка“. Мизерница смотана е тая!

 • Тая горе описаната да си взема простите дружки чалгаджийки кресливи и малоумни и да си правят частно училище, дето и един ученик няма да стъпи като им знае манталитета и възможностите. Кухи лейки, не ненамерили реализиция другаде – не умеят да работят, да мислят, само кафета пият, висят на телефоните и като я няма любимата им директорка обикалят града като глухи кучки! То не администрация на училище, ами на кучкарник е заприличало от толкоз кучки!

 • Кучки, кучки – ама прибират парите на училището. Крещят, фръцкат се, водят велики телефонни разговори и въздишат пред другите колко са трудолюбиви и онеправдани. Пък на саме не спират да кроят заговори, да плюят по хората и да си шушкат с избраните лисички, долни предателки. Всички в тази администрацията е с „конкурси“ са избирани и всички са дупе и гащи с простата селянка. Те обаче горките не знаят, че не са назначени заради тях самите, а за евентуални бъдищи облаги, заради познаства с тоя и оня и заради дружески отношения – поне към момента! И ако скоро не започнат да връщат дивиденти – ще си идат като ВИП женичката на Стенлито…

 • Попитали амбициозното М.че:
  -Защо искате да станете депутатка?
  -Е как защо – аз толкова хора превозвам и извозвам в града. Мога и в София и в парламента да го правя. Поне да има за какво, а не за тези мизерни приходи от провинциален град.
  – А вие не сте ли от още по-малък провинциален град?
  – Може да е малък, ама ражда най-сладките дини!
  – И изглежда най-простите тикви! Да ви е сладко!

 • Ку-ку, ку-ку, ку-ку – това да ни би да кука идна кукавица, или е оная лудата катерица от някой клон! Ей не разра тая, че трябва да си ходи вече.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.