Хасково

Вода подкопава „Мадара“, улицата пропада

Вода е подкопала участък от хасковската улица „Мадара“, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Става въпрос за края на улицата около шахта, до която асфалтът вече е пропаднал и се е отворила опасна дупка. Хора от квартала се притесняват улицата там да не се срути съвсем, при което да пострада човек.

Дупки

Живеещите на „Мадара“ вече са звънели на ВиК-Хасково да изпратят екип, който да огледа шахтата. Никой от водното дружество обаче не пристигал.

Както Haskovo.info писа, след снега в областния град се отвориха големи дупки по улици и булеварди. На други места също има пропаднали улични шахти.

Дупки

Изпрати новина

9 коментара

 1. Защо не го казвате в прав текст дупките не зейнаха от снежната покривка а от некъдърниците от снегопочистването първо такъв батак никога е нямало в града почти всички улици неизчистени да не говорим за тротоарите и когато стана снега в буци лед се сетиха да изкарат багери и се сещате как хубаво заораваха не само леда но и асвалта сега не да вземат пари от данакопладците а от тези бунаци защото тяхна е вината. И добре че времето омекна и поваля дъжд че да може да се върви що годе добре…

 2. Хасково Инфо,искам да ви сьобщя една новина,да пишете по-подробно за това.Забележете,че мангалките,вече не метат улиците на Хасково с найлоновите метли,а отново с нормални. Още една простотия вьведена от ГЕРП се провали с грьм и тряськ.

   1. Много ме интересува как простотиите на партия ГЕРП една след друга се провалят.Абе,читателю,вие в ГЕРП всички ли сте толкова неграмотни.

 3. Гледате ли как всичко в града пропада, Беливанов и тъпите му лизачи върнаха Хасково в каменната ера

 4. Абе мишки вие кво се напъвате бе, вие какво очаквате Хасково за 3 месеца да догони Лас Вегас ли? Аре лягайте да спите,ако не опитайте се да направите нещо вие кво ми седите вкъщи и реевете аман вече ей лайна

  1. Ха-хааа,тьпак такьв,Хасково си беше мнооооого по-добре,на светлинни години от преди бедствието ГРОБ да се стовари отгоре му.

  2. Петкоооо, уникално пак с П ,уникално си Прост ! Вземи се скрий някъде, може и в офиса на герб, и не излизай от там. Или си психично болен, или ти плащат, друго няма. Хасково толкова западнало не е било сигурно от първите години на демокрацията. Никой не иска да е Лас Вегъс, ама докато избутат мандата, може да станем като някой град от Конго или Зимбабве.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button