Хасково

Ангелов пое областна администрация, Дечев огорчен от мотивите за рокадата

Минко Ангелов пое официално поста областен управител на Хасково тази сутрин. Това стана на церемония по предаване на поста и пресконференция, в която участваха досегашният губернатор Станислав Дечев и неговият заместник Валентин Ангелов.

Както Haskovo.info писа, служебният премиер Огнян Герджиков освободи вчера Дечев и още 13 областни управители и назначи Ангелов за губернатор.

Дечев заяви, че е провел среща с Ангелов, на която го е запознал със случващото се в администрацията. Той посочи че оставя стабилна областна администрация, която работи коректно и точно с екип от професионалисти. Направени са първите стъпки по подготовката за парламентарните избори на 26 март. В понеделник е проведена и среща с ръководството на „Напоителни системи“, на която е станало ясно, че няма притеснително покачване на нивата на язовирите и реките.

Областен управител

Станислав Дечев определи рокадата в областна администрация като логична и очаквана, тъй като областните управители са политически фигури. Той изрази огорчението си от тиражираните мотиви за смяната – за провеждане на честни избори. „Нима президентските избори бяха опорочени“, запита Дечев, като подчерта, че функциите на областна администрация са ясно разписани.

Минко Ангелов благодари за доверието на служебния премиер и призна, че работата му няма да е лесна. Новият областен управител посочи, че държи на приемствеността и че ще продължи да работи за запазване високия авторитет на администрацията. Основната задача пък ще бъде провежането на честни и демократимни избори. Ангелов подчерта, че няма да допусне партийни пристрастия на изборите и в тази връзка е направена смяната на областния управител, с такъв, който не е свързан с политическа партия.

„Ще се постарая областна администрация да е отворена за всички граждани и икономически субекти. Идвам от сферата на икономиката, като над 25 г. съм бил лоялен към всички и ще запазя този подход през предстоящите няколко месеца“, допълни Ангелов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

11 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Лично мнение
Лично мнение
09.02.2017 12:29 12:29

Г-н Ангелов, щом сменяте партиите според силните на деня, на същия принцип сменяте и хората, които ви гласуват доверие… надявам се го осъзнавате!

Анонимен
Анонимен
09.02.2017 13:36 13:36

всички гербаджии да се ометат до корен,друг път няма

НикМик
НикМик
09.02.2017 15:16 15:16

Президента уж щеше да е независим, а нареди на служебния си премиер да прави политически чистки. Назначил и четирима бивши военни докато може, че след изборите не се знае. Голям автогол си вкарват с това комунягите. След изборите пак ще сменяме областния.

Бул .Монтевидео 24
Бул .Монтевидео 24
09.02.2017 22:19 22:19
Отговор до  НикМик

Гербавите взеха да вдигат кръвно защото са на две държавни хранилки а в частния сектор никой няма да ги наеме защото са некадърни и нежни мишки.

Анонимен
Анонимен
09.02.2017 15:25 15:25

герб бсп все тая всички лапат за себе си ,никой не мисли за хората и тая държава,всичко е на самотек и закопаване умишлено на българия,без революция няма да стане,да се изметат всички лайнари

unocha _bleden @abv bg
unocha _bleden @abv bg
09.02.2017 17:23 17:23

АНОНИМСКИ правилен е извода ти да се изметат всички лайнари но като се изметат те ще дойдат ГОВНАРИТЕ или пък ПОСЕРКОВЦИТЕ ИЗВОДА – Няма чисти хора всуе са ОСРАНИ

ОООООО не
ОООООО не
09.02.2017 17:37 17:37

БАси назначението наБСП, като всичко тяхно. Подлизурковско винаги готово да заеме поста! Винаги готов да окраде! Смешник! И да се сетите това е отя дето взе градинката в кв Куба до читалището и си я напарви къща. Ей така си навря стрехата в читалището…

777
777
09.02.2017 18:09 18:09

Да проверите как стария областен се сдоби с къща, и как уреждаше на оная мръсна далавераджийка от митница града бизнес сделки. Ама кво стана – изпокараха се нещо. Тя му натири жената, той натири таксиджийката. За съжаление тая смотана „директорка“ остава все още в образованието – не виждата ли, че жената е луда. Първа нервачка, бързачка, смотанячка, настроението й се мени през минута, а причините да навиква околните стават от смешни по смешни. Тя като няма за какво основателно – си измисля причини. Като няма обичайните жертви – си намира такива. Изобщо добре се забавлява тая потенциална клинтка на „Болярово“. Да и пожелаем по-скоро да си иде на мястото!

Гражданин
Гражданин
09.02.2017 21:53 21:53

Дайте на Ангелов власт,за да може пак да се облажи завалията.Абсолютен Дупедавец.

Анонимен
Анонимен
09.02.2017 22:43 22:43

Да се вземат паркингите на ММ, да й се ревизира фирмата за таксита – като се почне от приходите, които укрива ежедневно от касови апарати на колите и се стигне до незаконните й автомивки. Да се направи проверка на управланието и като директор на училище – ама не със затворени очи, а както си му е реда. Както проверяваха преди друга директорка, така и на долната М-ка да търсят всеки пропуск и всяка грешка под лупа да гледат. И да й се пулят също както тя се пули всекидневно, и без почивка. „Добричката“ директорка да опита от собстветвената си проклетия, злоба и некадърност!

Back to top button