Любопитно

Павлина и Николай се завърнаха от приказката в Ливан, следва Атина

Павлина Вълчева и Николай Манолов, треньори в хасковския клуб по спортни танци “Гранд” се завърнаха от над 4-месечната си приказка в Ливан.

Както Haskovo.info писа, там двойката участва в подготовката на шоуто “Dancing with the stars- Middle East”. Това е риалити формат, който се излъчва във всички държави от Средния Изток и хасковлии участват за втори път.

Гранд

Павлина и Николай поставиха над 100 оригинални танца за 12-те звездни двойки в шоуто – актьори, модели, спортисти, певци. Едни от най-атрактивните изпълнения са били танго върху легло, танци с вятър, дъжд и вулкан.

Сега за „Гранд“ предстои участие в международния турнир в Атина, който се провежда за втора година. В гръцката столица Павлина и Николай за пръв път ще са международни съдии. Двамата ще представят и лекция в рамките на треньорския лагер там.

Гранд

Талантливата двойка Марин Мартинов и Диляна Димитрова ще запишат първият си международен турнир в чужбина, като ще се състезават при юношите в Атина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button