Регион

Нов микробус и апарати за хората с увреждания в Любимец

В община Любимец бе доставен нов автомобил за специализиран превоз на хора с увреждания.

Микробусът „Форд Транзит“ е осигурен по проект, произведен е през 2016 г., с 9 места и е оборудван с автоматична платформа за инвалидни колички.

Превозното средство е с двигател EURO 6, шест степенна механична скоростна кутия и всички екстри за осигуряване на комфорт и удобство на пътуващите – електрически стъкла, климатични системи, електронна система за стабилност, предпазни колани и др.

Микробус

Микробусът ще се използва от потребителите на социални услуги, които ще бъдат транспортирани от домовете си до новосъздадения „Център за почасово предоставяне на услуги за социално включване в общността или в домашна среда“.

В изпълнение на друга от дейностите по проекта за центъра бяха доставени уреди и апарати за пасивна рехабилитация и кинезитерапия, раздвижване на горни и долни крайници, уреди за тренировка и раздвижване на всички основни групи мускули и др.

Автомобилът за специализиран превоз е на стойност 66 122 лв. и е доставен от фирма след проведена обществена поръчка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button