Хасково

Кметът кани политическите партии на консултации за СИК

Кметът на Хасково Добри Беливанов разпрати покани към партиите и коалициите, които са имали парламентарна група в Народното събрание към 24 януари 2017 г., за участие в консултации за състава на секционните избирателни комисии в община Хасково за изборите за народни представители на 26 март.

Консултациите ще се проведят на 16 февруари от 14 часа в заседателната зала на втория етаж на кметството.

Покани са изпратени до ГЕРБ, „БСП лява България“, ДПС, „Реформаторски блок“, „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“, „България без цензура“, „Атака“, АБВ.

При провеждане на консултациите партиите и коалициите представят писмено предложение за състав на СИК, което съдържа: партията или коалицията от партии, която ги предлага, трите имена на предложените лица, единен граждански номер, длъжност в комисията, образование, специалност и телефон за връзка. Така също заверено от партията копие от удостоверение за актуално правно състояние на партията издадено не по-рано от 24 януари 2017 г., или копие от решението за образуване на коалицията за участие в изборите за 43-то Народно събрание, с което се удостоверяват пълномощията на лицата представляващи съответната партия или коалиция.

Представителите на паритята трябва да носят пълномощно от представляващия съответната партия или коалиция, в случаите когато в консултациите участват упълномощени лица така също и списък на резервни членове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Надпартиец
Надпартиец
10.02.2017 18:30 18:30

Кмета да покани гражданите и да им се извини за хаоса в който потопи града

Sando!!!
Sando!!!
10.02.2017 20:34 20:34
Отговор до  Надпартиец

Kam Nadpartiec: Oligrofen!!!

Аз
Аз
11.02.2017 13:10 13:10

Сандо будалата да покани.

Back to top button