Хасково

Ремонтират стадиона преди началото на сезона

Ремонт на стадиона Десетина дни преди старта на първенството в Източната „Б“ група продължава ремонтът на стадион „Хасково“. Той започна с поправка на трибуните до административната сграда и в близките месеци ще обхване външните огради, тоалетните, седалките, ВиК и ел. инсталациите, а също и съблекалните на спортното съоръжение. 

Открай време централният стадион в града е в окаяно състояние – с неработещо светлинно табло и часовник и потънали в бурени трибуни. Haskovo.info констатира, че футболистите на „Хасково“ играят летните си домакински контроли на терен без очертания, но за първия официален мач от първенството срещу Нафтекс на 18 август проблемът със сигурност ще бъде решен.

През пролетта кметът Георги Иванов обеща да отпусне 400 хиляди лева за благоустройство на спортния обект, а в средата на юни общината обяви малка обществена поръчка за ремонт на стадион „Хасково“, според която всички дейности по него трябва да приключат до 6 месеца.

Haskovo.info припомня, че на 29 юни Общинския съвет прие да закупи хиляда акции на местния футболен клуб на обща стойност 10 хиляди лева, с което общината стана собственик на 10 % от капитала му.

 

Вече е готова част от основата за новите седалки

Вече е готова част от основата за новите седалки
Преди месец кметът лично провери състоянието на стадиона

Преди месец кметът лично провери състоянието на стадиона

Снимки: Георги Даскалов 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button