Хасковски улици без осветление от падането на снега

Хасково

За повредено улично осветление по няколко улици и булеварди в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

„Повече от месец няма улично осветление в горната част на улица „Липа“. Въпреки неколкократните обаждания на телефона за сигнали на община Хасково 038 62 20 20, проблемът остава“, жалват се живеещите в района.

Хасковлии се оплакаха от несветещи улични лампи по ул. „Георги Кирков“ в района на ОСО-то, както и по булевард „България“ между театър „Иван Димов“ и „Спартак“, а също и в горната част на бул. „Раковски“.

От общинското предприятие „Екопрогрес“ се ангажираха да проверят в понеделник проблемните места и да отстранят авариите.

Изпрати новина

11 коментара

 • Тоя кмет потопи Хасково в мрак, мръсотия, лед, кучета, боклуци и бездарие. Тая община и тоя кмет не стават за нищо. Хасково стана село.

 • Че тая община нещто да е направила за този град трябва ли постоянно да ги дъвчем по новините или да чакат да ги сигнализираш.

 • Улиците в Хасково са тъмни отдавна все едно сме в средновековието. Кмете Беливанов, 21 век сме все пак. Като се качиш в новата кола дето купи с нашите данъци, гледаш ли какво става в Хасково или дремеш на седалката и вкъщи пред телевизора?

 • като избрахте кмет пенсионер как очаквате да има необходимата енергия да се занимава с града? не вярвам да е чак толкова некомпетентен и прост беливанов, просто вече е на възраст и очевидно не му се прави нищо, което изисква физическа и умствена работа. съжалявам за града, наистина е затънал през последната година.

 • Иванов може и да беше всякакъв ръбат чешит, но Хасково бе за образец във всяко отношение,имаше ред, чистота,светлина по улиците, псета гадни не нападаха хората, всичко в града вървеше и работеше,правеха се интересни неща в града,пък сега всичко е толкова умряло и посредствено че си викам дали не съм в Долно Нанагорнище или в някое село в азиатската пустош?

 • Беливанов веднага подай оставка ако имаш малко милост,навсякъде е мизерия мирише,без осветление е.

  Това ли е европейският град Хасково?

  НЕ ИСКАМЕ ВЕЧЕ ДА СИ КМЕТ ,СТИГА ТОЛКОВА НА ПРЕСТОЯ НА ТОЗИ СТОЛ

 • Айде изказахте ли се Пеев, Стоянова, и другите двама трима критикари? Що преди да не светеше навсякъде? Да бе все едно не сме живели в тоя град преди. Техника е поврежда се! Ще го оправят.

 • Ще го търсите Иванов, това беше достоен кмет. Превърна Хасково в един прекрасен град. Сега не се оплаквайте имаше избори, гласувахте и вие си избрахте Беливанов. По хубаво няма да стане по лошо ви очаква.

 • Не пишете глупости. Проблемите бяха само 3 дни. Все пак, снеговалежът беше много обилен. У нас в двора също изгоря крушката.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.