Спорт

Бой прекъсна баскетболното дерби в „Дружба“, в крайна сметка хасковлийки подчиниха „Берое“

Бой по трибуните в спортна зала „Дружба“ прекъсна баскетболното дерби между „Хасково 2012“ и „Берое“ (Стара Загора) за около 40 минути.

След закачки между агитките старозагорски фенове атакуваха хасковските и мачът бе прекъснат 8 минути преди неговия край при резултат 69:57. След размяна на удари боят бе прекъснат от охранителите. В залата пристигнаха и полицаи.

 

В крайна сметка беше счупен мегафонът на хасковската агетка, а тъпанът й е надупчен. В сектора на заралии пък има следи от факли.

Делегатът на срещата прибра двата отбора, а публиката бе приканена да напусне залата. От полицията съобщиха за Haskovo.info, че при инцидента няма арестувани и информация за пострадали. Автобусът на феновете на „Берое“ е ескортиран от полиция за Стара Загора.

Баскетбол

След като публиката напусна залата срещата беше подновена и в крайна сметка хасковлийки победиха с 82:76 и запазиха първото място във временното класиране.

Най-резултатни за успеха бяха Челси Лий и Радостина Димитрова с по 22 точки, Виолина Кочева добави 19 т.

Баскетбол

В следващия кръг на 19 февруари „Хасково 2012“ гостува в Бургас на „Нефтохимик 2010“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button