Регион

Арестуваха телефонен измамник, задигнаха два кросови мотоциклета

55-годишен мъж от столицата е арестуван в Димитровград, като съпричастен към телефонна измама, съобщават от пресслужбата на полицията.

Криминалистите са установили, че мъжът е участвал в измама над 84-годишна жена на 8 февруари в Димитровград. От възрастната жена са взети 3760 лв.

В хасковската полиция пък са задържани трима за кражби. Арестуваните са на 18, 23 и 36 г., двама от село Гълъбец и един от Хасково. Установено е, че на 11 февруари чрез изкъртване катинари на две метални врати, те са проникнали в гараж, ползван за автосервиз в Хасково и задигнали заваръчен апарат. Впоследствие от паркираните на място две коли са откраднали СD-та.

Тримата са извършители и на взломна кражба от къща в с. Гълъбец на телевизор, усилвател и инструменти на обща стойност около 2 850 лв.

От гараж в Димитровград, собственост на 31-годишен от града са откраднати два кросови мотоциклета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button