Хасково

Изследват безплатно за СПИН в Езиковата и ФСГ за Деня на влюбените

Безплатно консултиране и изследване за СПИН ще се извърши на 14 февруари в ГПЧЕ „Асен Златаров“, съобщават от РЗИ-Хасково.

Акцията е в рамките на националната АнтиСПИН кампания за Деня на влюбените.

Изследванията в Езиковата ще започнат от 9:30 часа в лекарския кабинет, като ще могат да се тестват учениците над 16-годишна възраст.

На голямото междучасие на музикален фон трима ученици ще раздават валентинки срещу прегръдки. Ще бъдат отворени и кутиите с любовни послания. Също така ще бъде обявен и най-обичаният клас – това ще е класът с най-много брой валентинки.

На следващия ден от същия час безплатни изследвания за СПИН ще се извършват и във Фининсаво-стопанската гимназия „Атанас Буров“.

В рамките на кампанията от РЗИ ще се включат в общоградския празник в Младежкия център, ще се раздават презервативи и печатни здравнообразователни материали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button