Любопитно

Любовен билборд на входа на Хасково, „Алея на любовта“ в центъра

Любовен билборд е поставен на входа на Хасково откъм Димитровград за Деня на влюбените – 14 февруари.

Освен снимка на влюбената двойка е изписано „Обичам те, Светла“. Романтичното обяснение в любов най-вероятно ще остане на билборда няколко седмици.

За поредна година на празника в пешеходната зона на Хасково е украсена „Алея на любовта“ от младежите на ГЕРБ. Магнолиите осъмнаха със сърчица с послания за любовта.

Минувачите избираха сърчица както за себе си така и за близки и приятели.

Празник

9 коментара

  1. И как така самовлюбените гербаджии не са окичили дърветата със собствени снимки и снимки на вожда си,язък,хората почнаха да ги забравят,айде ходете си вече,писнахте на всички

  2. Стига сте укичвали тия дръвчета ами вземете да махните новогодишната украса че станахте за смях,то първа пролет щте дойде.

  3. Това със сърцата по дърветата е супер яко, всяка година се възползваме и си вземаме по някое и друго послание.А, тази година на фона на студа и сивото време тези украсени със сърчица дървета вкараха голям цвят в обстановката, донесоха много топлина в душите. Благодаря!

  4. Наистина много са яки тия пожелания със сърцата и всички минавайки покрай там се усмихват.

  5. Аз на ГРОБ-арите им желая една перфектна загуба на изборите. Другари, злато да ми давате,не ви го ща.

  6. Обичам та ма Милено. Нощем сънувам злобният ти поглед. Денем ми са привиждат яките ти брадавици по бърната. Изпадам в захлас от натежалия ти задник и разкривената ти физиономия. Толкоз та бленувам, че като се сетя за тебе и ми се разтупква сърцето. Направо шъ земи да изхвъркне. Ма толкоз та обичам, че направо ми са риве!

  7. Прекрасна идея на младите хора! Радвам се че продължават традицията. Надявах се често тая сутрин да видя точно тази гледка-перфектни розово червени сърца с послания. Много зареждащо действа! страхотно дори. Който не го харесва няма вкус. А има хора на окито угодия никога няма, не им обръщайте внимани епордължавайте все така!

  8. Лелеее,гробарските тролове се активизираха. Само,че и те си знаят,че скоро трябва да си тьрсят нова работа,гювеча свьршииииии!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button