Хасковлии се жалват от препълнени съдове за пепел, почват да палят пластмасовите

Хасково

За препълнени съдове за пепел в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info. Хората посочват, че по улица „Стара планина“ съдовете преливат.

„Всичко това ние го дишаме, особено като има вятър и после хората били болни“, притесняват се живеещите в района.

Недоволните заплашват, че вече ще изхвърлят пепелта в пластмасовите контейнери с риск да ги запалят.

Haskovo.info припомня, че заради зачестилите сигнали срещу сметопочистването от общината започнаха проверка на фирмата, отговаряща за боклука в областния град.

Изпрати новина

16 коментара

 • Хасковлии се жалват от „работата“ на кмета, ама какво от това, видяхме че не му пука за нищо, личи си и по това което НЕстава в град

 • Фирмата да си я изплющат с глоба сега от общината..така и така нямало да плащат и на двете фирми за януари за неизвозени боклуци сега да ги опаткат тия новите и за пепелта.

 • В Хасково освен да се пали нещо друго прави ли се. Този град е уникално тъп. Ахората още по тъпи.

  • Мимито, това не са тъпи новини. Това е реалността, в която са принудени да живеят хората в тоя град.

  • Мими,ти сигурно по цял ден си чоплиш носа в тьпата община,тьпа гербаджийке. Аз няма да дишам на хората прахоляците заради некадьрния ти кмет.

 • Хората са казали нов бардак със стари………… не става ,особено като са лоялни все още към бившата си работодателка

 • Ало кой щте изхварля боклуците на хората .досега беше виновна старата ама майче новата неси гледа работата кого лъжат че щте глобяват то тя е на техен човек.Гербери

 • И В Тракийския квартал кофите са препълнени, не са вдигани от миналата година…..
  Ало управляващите града ни герберасти, хайде поработете и вие, стига сте си клатили краката !

 • Не само в Тракийския, навсякъде са препълнени! Май само репортерите не са забелязали!

 • А не ви ли се вижда тясна тая улица за „Стара планина“ ? Кого връзвате че боклука е на тая улица? Може да е всякъде другаде но не е „Стара планина“ …. Поредният фалшив сигнал. Няма край идиотизма и всички платени хейтъри доволно коментират колко са недоволни…как никой не вижда, че ни връзват , пращат ни за „зелен хайвер“ насторйват ни едни срещу други. Ноо така е в България преди избори

  • Другарю от ГЕРП лично аз живея на „Стара планина“ и кофата пред моя блок не беше изхвьрлена от Нова година сигурно. Днес след публикуване на сигнала най-после са я изпразнили. Трябва да целувате рьката на тоя човек,който се е оплакал,а не да го плюете. Няма да дишаме вашите боклуци заради некадьрния ви кмет. Не ви ли е срам?

  • Малоумни тролове, всички ви разбраха колко сте кухи! Това е ъгълът на Стара планина и ген. Карцов. Айде, свършете си работата, за която ви се плаща от нашите данъци вместо да търсите под вола теле. Некадърни сте и не ставате за нищо, не са ви виновни хората.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.