Хасково

Изкърпването на хасковските дупки започна от изхода за Димитровград

Изкърпването на дупките в Хасково със специална машина започна от кръговото на бул. „Раковски“ в посока изхода за Димитровград.

Работата стартира след 13 часа за да се покачат температурите, които са подходящи за асфалтирането.

Асфалтиране

Машината впръсква битумна смес, която след това се валира и изсъхва сравнително бързо – за около час, обясниха от фирмата. Полиция придружава ремонтните дейности, за да се избегнат пътни инциденти.

Според пътните специалисти снегът е отворил изключително много дупки по хасковските улици и булеварди.

Асфалтиране

Вчера е бил направен тест с машината по бул. „България“, като през следващите дни ще се изкъпват дупките по основните булеварди в областния град, съобщиха от общината.

Асфалтиране

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.02.2017 15:50 15:50

Ха да видим колко ще изтраят и тия кръпки със специалната машина. Миналия път траеха 3 дена. Или нарочно използват такива „специални“ машини, за да може асфалтирането да продължи безкрай , а ние да плащаме

Анонимен
Анонимен
15.02.2017 16:28 16:28

И С ТАЗИ МАШИНА Е ВРЕМЕННО.ВЗЕМАТ СЕ ТОЛКОВА ДАНЪЦИ НЕКА СЕ СМЕНИ ЦЯЛОТО ВИК НА ГРАДА ДА СЕ ВКАРАТ КАБЕЛИТЕ ПОД ЗЕМЯТА ДА СЕ ГАЗИФИЦИРА ИЗЦЯЛО ГРАДА И ДА СЕ АСФАЛТИРАТ ЦЯЛОСТНО УЛИЦИТЕ ТОГАВА ГОДИНИ НАРЕД НЯМА ДА ИМА ПРОБЛЕМИ АКО ВСИЧКО СЕ НАПРАВИ КАЧЕСТВЕНО РАЗБИРА СЕ

до анонимен
до анонимен
15.02.2017 19:30 19:30

А и баба знае че като се сменят тръбите и се преасфалтира всичко и ще е най-добре…от тая мечта ни трябват сигурно поне 100 милиона… бюджета на общината за година е около 50 милиона. с тях обаче се поддържат всички дейности включително училища, детски градини и ясли…Ако някой намери поне едни 100 милиона сигурно за година могат и да ни сменят тръбите. А започването на кърпежите е единственото, което може да се направи сега и е добре, че се прави!

Анонимен
Анонимен
15.02.2017 19:37 19:37

УЧИЛИЩАТА ПОЛУЧАВАТ СУБСИДИЯ ОТ ДЪРЖАВАТА В РАЗМЕР НА 1600 ЛЕВ НА УЧЕНИК ЗА УЧЕБНА ГОДИНА ТАК ЧЕ НЕ МИ КАЗВАЙТЕ ЧЕ ОБЩИНАТА ПОДДЪРЖА УЧИЛИЩА ГОСПОДИН ИЛИ ГОСПОЖО АЛА БАЛА

От просветата
От просветата
15.02.2017 22:37 22:37

Ха звънни на която и да е директорка или директор на училище да ти обЯснят че имат пари и от общината

Back to top button