Партиите се разбраха за състава на СИК в Хасково за 10 минути

Хасково

Парламентарно представените партии се разбраха изключително бързо за състава на секционните избирателни комисии в община Хасково при днешните консултации в кметството. От общината съобщиха, че това е станало за десетина минути, като общо взето е запазен формата от последните избори.

1247 са членовете на СИК, като от тях 462 са за ГЕРБ с 149 ръководни длъжности, „БСП лява България“ – 209 (79), ДПС – 165 (63), Реформаторски блок – 121 (46), Патриотичен фронт – 93 (35), „България без цензура“ – 77 (29), „Атака“ и АБВ по 60 (23).

Haskovo.info припомня, че вчера успешни консултации се проведоха в Димитровград, а днес и в Харманли.

Консултации

3 коментара

  • Кмета и заместника му водят консултациете? Тия нормални ли са? Та това е една формалност и с нея трябва да е ангажиран секретаря на общината, тъй като тя е натоварена с дейността около изборите. Беливанов вместо да решава проблемите на Хасково ходи да се занимава с глупости.

    • Не е важно да се вьрши работа,не го ли разбрахте? Важното е да се показваш по медиите. И тьй като бьлгарите са един мальк,но мнооооого прост народ, това се тьрси и това се гледа.Като „нахраним“и журналята работата става на шест. То затова в Булгаристан всичката пара отива в свирката затова сме на тоя хал.

  • Вярно формалност е. 10 минути все пак не са чак толкова много време, че да заслужават горния коментар…..

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.