Хасково

Хасково остава без зам.-областен, Валентин Ангелов влиза в листата на ГЕРБ

Валентин Ангелов напуска поста на заместник-областен управител. Той вече е подал уведомление до служебния министър председател Огнян Герджиков, като се чака заповедта за неговото освобождаване.

Ангелов съобщи за Haskovo.info, че напуска по собствено желание. Той ще е в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ за парламентарните избори на 26 март.

Областният управител Минко Ангелов заяви, че засега няма заместник.

Haskovo.info научи, че водач на листата на ГЕРБ е Делян Добрев, втори е досегашният областен управител Станислав Дечев, трета е досегашната депутатка Евгения Ангелова, а четвъртото място е запазено за представителя на Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

25 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
димо
димо
16.02.2017 20:15 20:15

ха ха Ангелова май приключи

Да ама не
Да ама не
16.02.2017 20:21 20:21

Хаха, НЕ! Май ГЕРБ ще вкарат трима!

димо
димо
16.02.2017 20:37 20:37
Отговор до  Да ама не

никога

мария
мария
16.02.2017 20:46 20:46
Отговор до  Да ама не

да се молят един да вкарат

таратанци
таратанци
16.02.2017 20:56 20:56
Отговор до  Да ама не

Аз мисля,че трябва да се радват,ако подсьдимият Делянчо влезе.

Надя
Надя
16.02.2017 20:28 20:28

Оле, дано това не е подредбата. Как може този некадърен рушветчия Дечев да е на второ място в листата на ГЕРБ?!?

Анонимен
Анонимен
16.02.2017 20:52 20:52

Дечев е едно голямо недоразумение позор за Герб.Некадърник от класа.

тцццц
тцццц
16.02.2017 21:41 21:41

А къде оставихте М-ка бре! Нали дипутатка искаше са става. Отесня му на това диво йче града. Малък идва този провинциален град за огромните амбиции на този капацитет. Това да е директорка на училище – ми то нищо работа бе. Ще схруска някой на закуска. Ще го потупа на обяд с усмивка. Ще го уволни на до вечерта със злобен поглед. Ще си нагласи поредната дружка, после и нея ще прогони, след време пак ще сдобрят. Ще заплета интрижка тук, подигравка там. Ще одумва и сплетничи за близки и далечни, за подчинени, както и за началството си и експертни личности. Изобщо – умее ги тия неща М.чето. Как да не стане дипуттка.

статистика
статистика
16.02.2017 22:34 22:34

При тая подредба ще е тотален провал – влиза само Делян и дотам !

Анонимен
Анонимен
16.02.2017 23:48 23:48

Поздравления. Най накрая един достоен човек в листите . Браво за избора на Ангелов. За този ще гласувам с две ръце

граждани
граждани
17.02.2017 7:30 7:30

Дайте да видим сега какво правят с оная проста селянка М-ленка. На кой пост ще я курдисат сега. ДОСТатъчно е директорствала в училище – вече и е време да тръгне нагоре по стълбицата на успеха – скоро на конкурсчета не е била – да вземе да се яви тук там и да расте в кариерата – искренно, ама искренно й го желаем всички граждани на Хасково! Нека не остава в това малко провинциално градче, тясно за амбициите и „качествата“ на тази личност!

Мира
Мира
17.02.2017 8:56 8:56

Предния път при висока активност ГЕРБ вкара двама,сега половината няма да гласуват,защото им омръзна ГЕРБ да печели и да си всеки път да си дават оставките,значи ще влезе един. Станислав да си остане областен,защото Евгения е по-добрият вариант за нар.представител,а В.Ангелов няма никакъв шанс да стане депутат. Това е реалната картинка.

Анонимен
Анонимен
17.02.2017 8:56 8:56

Скоро гербаджиите долу. После и на изборите за кмет същото да е.

Колкото и да се напъват
Колкото и да се напъват
17.02.2017 9:05 9:05

Колкото и да се напъват троловете на БСП /те друго и не могат/, няма как да се гласува в Хасково за некадърните и крадливи социалисти. Синът на бившия кмет превзема, както винаги циганите с парите на баща си. И да крещите, и да злобеете, и да се опитвате с лъжи да печелите гласове…няма как да стане. Единствената партия, която ще продължи успешно да променя нещата в положителна посока е ГЕРБ, колкото и да ви е криво. Другото е само голи обещания и неуспешно проветряване леговището на алчни за още кражби измамници. Свършено е с феодализма в Хасково, но оттласкването от него изисква и гражданска бдителност и постоянни усилия.

BKP forever
BKP forever
17.02.2017 9:14 9:14

Пък герберите колкото и да се мъчат да цъфнат пак няма да е,щото късно е либе за китка. Не ви искат хората разберете го писна им от вас

John
John
17.02.2017 13:31 13:31

ще влезе първия и след него 9/9

съвет
съвет
17.02.2017 17:38 17:38

На други пък им ПИСНА от М.М селянката. Колко пъти трябва да й се каже да си обира крушите. Най- и се отдава земеделската работа. Да отива да си гледа нивите, че и без това е натрупала килца. И да спре да се фръцка в светли тоалетчета, че така сланините и най-много изпъкват. И при толкова пари дето има да си облагороди малко физиономията, защото е направо плашеща – в тъмно като две капки вода с Баба Яга. Съвета е напълно безплатен.

В Хасково
В Хасково
17.02.2017 19:54 19:54

В Хасково най-нежеланите са БСП и етническите партии. Тъй като останалите са безлични и няма как да са в състояние нещо да направят, единствените, за които си заслужава да се гласува са ГЕРБ. БСП са само по обещанията. ГЕРБ са единствените, които правят нещо за града и хората. И изпълняват това, което обещават. Въпреки недоволствата от слабостите в управлението, няма за кого друг да се гласува освен за ГЕРБ. Ако искаме положителни промени да продължи да има, това е изхода от изборите.

Предишният другар-смешен си
Предишният другар-смешен си
17.02.2017 20:06 20:06
Отговор до  В Хасково

И кво са направили,ама конкретно,не само с общи приказки? Може ли един пример за нещо направено за хората? Да,направиха за партийните си активисти и роднините си,като ги назначиха на шефски позиции в общината и в разните дьржавни служби в града,уредиха си фирмите с обществени порьчки,спечелиха техните хора,дето ги спонсорираха на изборите тьрговете тука-там и за тях животьт е песен. Обикновените хора като мене какво спечелиха? Дрьжки. Аз сьм един обикновен бачкатор,който и да управлява,мислете му вие,дето има какво да губите.

справедливост трябва
справедливост трябва
18.02.2017 10:46 10:46

Точно така е – има едни хора дето лижат и мажат пред всяка власт. Все гледат да са силните на деня, защото имат много за губене – това паркинги, това бизнес, това директорски пост – изобщо добраха се по втория начин до много облаги, топли местенца и съсипват живота на който си нарочат. За такива прости селянки, дето не се накрадоха и не укротиха болните си амбиции само съд и гонене! Да бъдат публично проверени, разнищени, оповестени злоупотребите и всички мръсотии, които са направили от позицията на силата. Стига са се мислили за недосегаеми. Дори да няма наказателен съд или закони за тях – клетвите на хората ще ги стигнат рано или късно. И тях – и децата им!

абв
абв
18.02.2017 16:05 16:05

Такива долни хора, като описваната в някои коментари директорка не се поучават от премеждията в живота – те си мислят, че парите всичко оправят, не могат да разберат, че съдбата ги наказва за много злини, които всекидневно правят, за отвратителните им нрави и селския манталитет. Заслепени от култа към собствената си личност те не виждат по-далеч от собственото си величие, отричат всяка своя грешка или вина, и мразят всеки и всичко, което има различни виждания от техните, макар и логични или по-добри. Такива хора живеят в своя собствен затвор – на ограничения си ум интелект! Всяка прилика със една директорка на училище е случайна.

врачка
врачка
18.02.2017 19:55 19:55

Аз пък да ви кажа вече и се клати на тази личност директорския стол – от доста време насам се страхува и от сянката си тази некадърница – за нищо важно не може да вземе решение. За всичко, което е свързано с казуси и преценка гледа да се консултира с някой си. И пак не вярва на това, което и се казва. Тюхка се, плюе по хората, по системата и пак гледа първа да го свърши, че ако не е първа ще я боли егото! Само гледа да трупа бумаги, да събира доказателства колко е права и колко правилно е свършила каквото и да било. Ако обаче реши да погледне назад веднага я налягат съмнения дали е правилно и почва да пак да плюе по другите, защо не са проявили инициатива да свършат нещо. А ако някой си позволи да прояви инициатива – съответно бива навикан, че си прави каквото си знае . Ей няма угодия на тази проклетия. Ама стискайте още малко!

Поздравявам
Поздравявам
19.02.2017 11:21 11:21

Поздравявам ГЕРБ за предизборната им програма и за хората, които издига за депутати. Наистина на Хасково трябват хора на действието, а не такива, дето само говорят и критикуват неоснователно. Хасковлии са жертви на феодалния популизъм и наследството от него. Всички знаем, че БСП са най-добри по приказките и обещанията, но животът показва, че го правят само за себе си. Йончева и да иска, нищо не може да стори за Хасково. С това, което е във възможностите й, трябва да помага на България, а не на милионерите от БСП, които заедно с ДС корумпираха и съсипаха страната и хората й. Успех на ГЕРБ в изборите, за да може да има промени и в съдебната система! Мислете правилно. Мислете за себе си. Добрите промени не могат да дойдат от БСП, ДПС/платените слуги на БДП и ДС/ За доброто ще се преборим заедно. Бъдете активни граждани, за да се радваме на по-добри времена за децата ни, за нас и за България.

дела
дела
19.02.2017 15:00 15:00

Хайде като мислят толкова добро на гражданите гербите да вземат да разследват директорката М. М. и нарушенията в училището, което управлява като своя собственост! И да я изритат от този пост и изобщо от системата на образованието, защото тази е една голяма грешка, недоразумение на подкупни и продажни експерти и началници от хасковско и по-нагоре дори. Сега те да сърбат попарата на М, и да си тровят нервите и здравето с това чисто зло!

Браво
Браво
19.02.2017 20:05 20:05

Браво на ГЕРБ! Нейните кандидати единствено са способни да направят нещо истински полезно за Хасково и гражданите. Всички други са въздух под налягане – празни обещания и лични щения.

Back to top button