Търсят фирма за ремонта на терена и пистата на стадион „Хасково“

Хасково

Обществена поръчка за ремонт на официалния терен на стадион „Хасково“ и изграждане на лекоатлетическа писта там обявиха от община Хасково.

Стойността на поръчката е близо 600 000 лв. без ДДС, като парите са от спортното министерство. За терена са предвидени 305 193 лв., а за пистата – 290 276 лв.

Предвижда се изграждането на дренаж и автоматична поливна система. Ще се достави професионално сертифициран спортен чим за интензивно натоварване. Той ще бъде лазерно подрязан в момента на изваждане, с вградена ПВЦ мрежа за здравина.

Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 21 март.

8 коментара

  • Фирмата вече е избрана. Казва се „Еко Традекс груп“ на Тенчо Лилянов и Величко Минев.
    Айде чао!

  • Ако ремонта ще е като чистенето на снега в Хасково – не го започвайте, защото ще блокирате стадиона, както блокирахте града за цял месец. Ама кои сме ние гражданите че да даваме акъл на кмета. На него не му дреме за нас и града гледа си пенсията и спокойствието,пък и толкова му е моженето.

  • Щте вземат да го разкопаят че щте им свършат парите от лапане и щте остане на половина както и асфалтирват улиците в хасково и чистят снега

  • Алоо коментиращите обре ли сте? Най после Хасково ще има нормален стадион и ПИСТА! Пари има обявили поръчка, като много знаеш кой ще е що не участваш и да видим. Журналистите моля да отидат там на търга и да снимат!

  • Данеби да сме без стадион и ко кат идат журналистите то всичко предварително е нагласено.твой и мой

  • Както всичко до сега герберастите и това ще оплескат,ха-ха-хааааа! Предпочитам до края на мандата само да лапат,без да правят нищо,по-евтино ще ни излезе.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.