Любопитно

Безплатна ледена пързалка и демонстрации в събота

Хасковската ледена пързалка в събота ще е безплатна, съобщават от пресслужбата на общината.

Демонстрация на клуб “Денкова – Стависки” ще бъде направена от 16 ч. След това състезателите от клуба ще направят открит урок за присъстващите деца.

Инициативата е на община Хасково по повод Деня на зимното предизвикателство. Той се организира от Българска асоциация спорт за всички, съвместно с министерството на младежта и спорта

Проявите в този ден, нямат състезателен характер, а имат за цел да популяризират спорта за всички и да насърчат хората от всички възрасти към спортни занимания през зимата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.02.2017 11:40 11:40

Добре че стария кмет направи тази пързалка за децата и града, че то ако чакаме на новия кмет да направи нещо живи сме умрели….

Васил
Васил
17.02.2017 12:49 12:49

БЕ то добре че беше жив тоя вяшия кмет та да напилни града с фалически символи , всичко стърчашо кули часовникови пилони …нещо нещо.–психолоите да кажат къде му е проблема.

Пикасо
Пикасо
17.02.2017 13:40 13:40

Василе, иди в пустинята или на Луната – там няма стърчащи неща, които така силно те стряскат. Лей си и куршум, че бая си замаян в главата. Иди и до Виена, посети цивилизация и виж техните стърчащи неща, дето цял свят ги гледа. Кьорчо!

Back to top button