Хасково

Първата партия регистрира листа за изборите в РИК-Хасково

Първата партия днес по обяд подаде документи за регистрация на листата си от кандидат-депутати в Районната избирателна комисия – Хасково за парламентарните избори на 26 март.

Това е Партия на Зелените, като документите й предстои да бъдат разгледане на заседание на РИК.
В листата на партията са трима кандидати за народни представители – софиянците Лена Василева, Владимир Апостолов и Ангел Иванов от Димитровград.

Haskovo.info припомня, че за изборите РИК вече регистрира един инициативен комитет, който издига за независим кандидат за депутат Георги Богданов.

Крайният срок за инициативните комитети бе 13 февруари, а регистрацията на партийните листи продължава до 17 часа на 21 февруари.

Малко по-късно днес заявление за регистрация на листата си в РИК-Хасково подадоха от Българско национално обединение. В нея кандидати за депутати са софиянците Валентин Христов, Стоян Буколски и Станислав Банкин от Кубрат.

Междувременно, областният съвет на БСП подреди листата си, като след водача Елена Йончева е общинският председател на партията в Свиленград Никола Динков, трета е Виолета Желева от Димитровград. Тя предстои да бъде одобрена на национално ниво.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
pulen smqh
pulen smqh
17.02.2017 17:40 17:40

В листата на БСП няма един от Хасково в тройката. Такова падение и излагация не е било никога. На какво разчитате господа социалисти с тая измислена листа ?

Мартин
Мартин
17.02.2017 18:47 18:47

Ето това е партията на истинските зелени в България, която наистина защитава родната природа! А не като партийката на Иво Прокопиев – „Зелените“, начело с Тома Белев и Борислав Сандов!

Back to top button