Хасково

Хасково обедини четири общини в туристическо изложение

С иновативен щанд 4 общини от Хасковска област се представиха на Тридневната туристическа борса „Ваканция и спа експо”.

Наши и чуждестранни туристически агенции проявиха интерес към обектите от Хасково, а част от тях изявиха желание Хасково да се превърне в първа спирка преди организирани посещения в Турция и Гърция.

На най-голямата туристическата борса и тази година участват национални туристически организации, асоциации и сдружения, туристически фирми и агенции, хотели, общини и други.

Сред всички тях Хасково се отличи като единствената община, която се обедини с други общини от областта и така предлага цялостен туристически маршрут.

На изложението, по идея на директора на Туристически информационен център-Хасково Катя Гагова, община Хасково се яви на общ щанд с Ивайловград, Свиленград и Минерални бани.

Досега винаги общините са се явявали на изложението самостоятелно, но обединението определено е предизвикало засилен интерес у агенциите.

Изложение

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button